Kan jij wel wat tips gebruiken om jezelf op te maken? Weet jij als je heel eerlijk bent ook niet precies waar al je make-up producten voor zijn en hoe je die gebruikt? Wees gerust, ik ga je door middel van mijn e-book alles leren over het aanbrengen van een make-up aan de hand van 10-stappen! Gratis en voor niets kan jij hem downloaden hieronder!

Download hier mijn Masterclass Make-up E-book. Met mijn zelf ontwikkelde 10-stappen plan heb krijg je alles uitgelegd voor een prachtige make-up!

Ik heb als Hair & Make-up Artist inmiddels meer dan 10 jaar ervaring opgedaan op het gebied van haar & make-up. Ik heb ontzettend veel meegemaakt bij het verzorgen van Bruidsmake-up en het creëren van Bruidskapsels. Maar ook bij fotoshoots voor grote- en kleine merken, het opnemen van video-clips en zelfs het verzorgen van make-up stands op evenementen en bedrijfsfeesten ben ik de afgelopen tien jaar betrokken geweest. Ik vind het geweldig om met mijn vak bezig te zijn en mijn kennis en ervaring te delen!

Gratis E-Book!

Mijn ervaring wil ik graag met je delen. En dat doe ik met dit e-book helemaal gratis en voor niets. In dit boek deel ik aan de hand van 10 stappen alle essentiële punten die belangrijk zijn voor het aanbrengen van een mooie make-up. Deze 10 stappen heb ik een aantal jaar geleden uitgewerkt en deze leer ik ook mijn cursisten die deelnemen aan een Masterclass Make-up of als ik een workshop geef op locatie bij vriendinnen of bedrijven. Wil je ook eens deelnemen aan zo’n interactieve sessie dan kun je de eerstvolgende datum hier vinden en je daar ook aanmelden. Ik wens je veel plezier met de tips in dit boek!