Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Make-up advies. Ik leer je alles wat je wilt weten!

Maak jij je ook al heel lang steeds op dezelfde manier op? Weet je eigenlijk niet zo snel een andere manier toe te passen om je mooi op te maken? Vraag je jezelf weleens af of je je nog mooier kunt opmaken? Dan denk ik dat ik je kan helpen met make-up advies!

Make-up advies | De vragen die je jezelf weleens stelt

Mijn make-up advies kan ik je zeker aanraden als een van bovenstaande, of onderstaande vragen je bekend voorkomen:

 • Welke kleuren make-up passen eigenlijk bij mijn huid en mijn ogen?
 • Maak ik mijzelf wel goed op?
 • Hoe gebruik ik deze make-up precies?
 • Hoe zie ik er op zijn mooist uit met make-up?

Komt het je bekend voor? Ik heb de oplossing voor je! 1 op 1 make-up advies!

Make-up advies van Hair & Make-up Artist Joyce van Dam

Mijn make-up advies is echt helemaal op jou afgestemd. Als je een make-up advies sessie boekt kom ik naar je toe. Dit kan aan huis of op een externe locatie (tegen evt. meerprijs). We gaan eerst kijken welke make-up producten je reeds bezit. Daarna wil ik graag weten hoe jij jezelf al opmaakt en wat je het mooiste en minder mooiste vind aan jezelf.

make-up advies door visagiste Joyce van Dam

Samen kijken we naar de punten die je het beste kan benadrukken en welke punten je het beste zou kunnen camoufleren. Ook jij kan leren om je elke dag professioneel op te maken!

Daarna gaan we aan de hand van een duidelijk 10 stappen plan je voorzien van make-up advies. Persoonlijk en op maat voor jou.

Tijdens mijn 10 stappen-plan Make-up advies wordt er veel duidelijk voor je, zoals:

 • Gebruik je de juiste producten? Zo niet, bespreken en testen we welke producten het beste en mooiste voor jou zijn.
 • Maak je jezelf goed op? Welke technieken zijn het beste om toe te passen om jezelf zo mooi mogelijk te maken?
 • Welke technieken kan je toepassen om de minder mooie kanten van jezelf af te zwakken? Deze punten gaan we samen ontdekken.
 • De verschillen van diverse make-up technieken worden duidelijk gemaakt. Zo wordt het echt duidelijk waarom je een bepaalde manier het beste kan toepassen.

Veel meiden hebben vaak al veel make-up producten opgespaard. Dan koop je weer eens wat anders, maar achteraf denk je soms: ‘Wat moet ik hier eigenlijk mee?’. Vaak beland het bij de rest van je make-up collectie en wordt het niet gebruikt. Zonde vind ik!
Maar ook als je nog helemaal niet zo veel make-up bezit kan ik je van make-up advies voorzien. Als je mij boekt voor een make-up advies sessie, neem ik altijd mijn eigen make-up koffer mee. Zodat we hieruit kunnen werken. Zo zie je wat bepaalde producten kunnen doen.

Je eigen make-up gebruiken bij mijn make-up advies

Juist om goed te ontdekken wat je wel en niet kunt en doet, wil ik dat iedereen die een make-up advies sessie boekt, of een workshop of masterclass visagie volgt bij mij, haar eigen make-up mee brengt. Het maakt niks uit of het veel of weinig producten zijn. Het maakt ook niks uit of het hele goedkope of dure make-up producten zijn!

make-up advies door visagiste Joyce van Dam

We gaan juist kijken of je al over de juiste (basis) producten beschikt. Zonde om geld te willen uitgeven aan de uitbreiding van je make-up collectie als je wellicht al mooie producten bezit!

Volledige make-up koffer van visagiste Joyce van Dam

Zoals ik al aangaf, neem ik mijn make-up koffer mee bij een make-up advies sessie, zodat ik sowieso kan laten zien wat een product voor je zou kunnen betekenen. Of wellicht wil je gewoon even een ander merk make-up proberen. Het meeste werk ik met de producten van Mac Cosmetics. Maar je zult ook andere merken in mijn koffer tegenkomen.

make-up advies

Verkoop je ook producten tijdens een make-up advies sessie?

Nee, tijdens een make-up advies verkoop ik verder geen producten. De make-up uit mijn koffer dienen enkel ter inspiratie. Mocht je producten willen aanschaffen na een make-up advies sessie dan kan je dit doen in de winkel of online.

Tijdens mijn make-up advies ga je zeker ook zelf aan de slag. Ik zal veel voordoen en uiteraard help ik je, maar het is juist echt de bedoeling dat je het zelf gaat leren Het is niet zo dat ik een make-up bij je aanbreng en dat dat het is. Mijn insteek is dat je daadwerkelijk zelf leert van de make-up advies sessie.

Als je je professioneel wilt laten opmaken, dan kan dat natuurlijk ook. Ik werk als Hair & Make-up Artist aan huis en op locatie. Je eigen visagiste aan huis dus ;).

make-up advies door visagiste Joyce van Dam

Hoe vaker je jezelf op een juiste manier opmaakt en afwisselt, hoe makkelijker het je afgaat. En dan heb je mij niet eens meer nodig als visagiste aan huis! 😉

Daarom is een workshop ook heel prettig! Vaak ga je thuis niet alleen voor de spiegel staan en zomaar iets (nieuws) uitproberen met je make-up. En zeker niet als je niet weet hoe of waar te beginnen.

Bij mijn make-up advies doen we dat wel en zal je veel nieuwe make-up tips & tricks ontdekken! Ik ben ervan overtuigd dat je er veel van zult leren!

Hoe lang duurt een sessie make-up advies?

Het is een intensieve en ook zeer leerzame workshop. Mijn make-up advies sessie duurt gemiddeld tussen de 2 en 3 uur. Ik heb nog nooit een dame gehad die mijn make-up advies niet positief heeft ervaren! En dat houd ik graag zo. Ik ga voor 100% positief resultaat.

make-up advies door visagiste Joyce van Dam

Make-up advies door Joyce van Dam

Wil je eerst eens wat meer over mij te weten komen. Lees dan hier meer info over mij of blader eens door mijn website, waar je veel informatie kunt vinden over mijn werkzaamheden. Ook kan je ervaringen van mijn klanten lezen, waar ik hun van dienst mocht zijn met het verzorgen van hun make-up, bruidskapsel, bruidsmake-up en/of make-up advies.

De actuele kosten voor een make-up advies sessie kan je hier vinden.

Een make-up advies sessie boeken

Hartstikke leuk als je hebt besloten dat je een make-up advies sessie wilt boeken! Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te geven of samen te doen! Klik hier om contact op te nemen of mail naar info@joycevandam.nl om een afspraak in te plannen.

Veel liefs,
signature
1 Response
 • Lise Raats
  woensdag, april 28, 2021

  Beste,

  Hoi ik ben Lise Raats ik ben 14 jaar oud en woon in Heeze. Ik had een vraag over of dat u eventueel mijn moeder zou kunnen helpen met make-up. Mijn moeder Monique Raats is 49 jaar oud en heeft de ziekte van Crohn. Ze heeft al veel operaties gehad maar gelukkig alleen aan haar lichaam en niet in haar gezicht. Twee maanden gelden is er een kwaadaardige tumor in haar oog gevonden. Het is een zeer zeldzame vorm. En heeft daarvoor afgelopen vrijdag een operatie voor gehad. Haar oog is nu veel kleiner en voorlopig is plastische chirurgie niet mogelijk omdat ze niet zeker weten of de tumor al helemaal weg is. Daardoor is ze heel onzeker. En mijn vraag is daarom zou het mogelijk zijn om mijn moeder te helpen met make-up. Zo ja zou er dan een mogelijkheid zijn dat u langs kan komen?

  Met Vriendelijke Groet Lise Raats
  0621536313

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.