Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn Ziggo Zakelijk ervaringen op mijn nieuwe kantoor

Op zoek naar mijn persoonlijke Ziggo Zakelijk Ervaringen? In dit blog vertel ik je meer over mijn ervaringen met Ziggo Zakelijk toen ik mijn nieuwe kantoor in Barendrecht had gehuurd. Als zelfstandig ondernemer wil je qua inkoop en kosten graag de beste deals, maar je hebt ook simpelweg ‘het beste van het beste’ nodig om optimaal te kunnen presteren. Het heeft mij wat moeite gekost om de beste aanbieder te vinden. Ook omdat je soms (veel) negatieve ervaringen vindt over eigenlijk wel alle zakelijke internet aanbieders, zoals Telfort, XS4All en ook Ziggo. Maar weinig positieve. Dat maakt het maken van een keuze moeilijk. Ik hoop dat ik je kan helpen met dit blog.

Mijn Ziggo Zakelijk Ervaringen #Internet

Ondanks ik als Hair & Make-up Artist vaak op locatie werk ben ik ook veel tijd kwijt achter mijn laptop. Goed, stabiel en snel internet is dan ook zeer van belang. Bij Ziggo Zakelijk werd ik in eerste instantie aangetrokken doordat zij adverteerde met een overstapservice. Persoonlijk vind ik het erg prettig wanneer je bij het overstappen geholpen wordt. Nog iets wat mij aantrok bij Ziggo Zakelijk is dat zij beweerden: “Wij hebben het snelste internet”. Niet dat ik nu perse veel werkzaamheden achter mijn laptop doe waarbij het hebben van razendsnel internet noodzakelijk is, maar vind ik het wel heel prettig bij het uploaden van foto’s en filmpjes op mijn diverse social media kanalen. Heerlijk als het gewoon allemaal goed en snel werkt, toch? Je kunt hier de opties bekijken om zelf je internet pakket samen te stellen en via deze link kun je tijdelijk het pakket 2 maanden gratis proberen.

Ziggo Zakelijk Ervaring | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Mijn Ziggo Zakelijk Ervaringen #Telefonie

Ziggo Zakelijk biedt ook telefonie aan via een vaste lijn. Heel fijn want dit gaat dan ook via internet. Zo heb je niet nog meer kabels en gedoe, super handig vind ik. Vooral vanwege de inrichting in mijn kantoor. Ik houd van opgeruimd en strak. Het hebben van een vaste lijn vind ik altijd erg professioneel staan als bedrijf. Als ik op zoek ben naar een bepaalde dienst en ik vergelijk bedrijven, kies ik toch liever voor de professionaliteit van een bedrijf waarbij ze ook een vaste telefoonaansluiting hebben. Heb jij dat ook?

Ziggo Zakelijk #Mobiel 

Bij Ziggo Zakelijk bieden ze dus een optie aan voor de telefonie via een vast nummer maar hebben ze ook een optie voor het gebruik van een mobiele telefoon. Zo werkt Ziggo samen met Vodafone. Zo biedt Ziggo Zakelijke verschillende opties en pakketten aan, bekijk hier de pagina voor meer informatie over Ziggo Zakelijk Mobiel. Ze bieden meer keuzevrijheid dan Telfort of XS4All vind ik.

Ziggo Zakelijk ervaringen | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Mijn Ziggo Zakelijk Ervaringen #Televisie 

In mijn kantoor had ik een televisie staan voor het afspelen van presentaties bij het geven van de workshops en masterclasses die ik geef. Wanneer ik een 1-op-1 afspraak heb, administratieve werkzaamheden moet verrichten, of ik werk aan content of video tutorials voor mijn social media kanalen, dan merkte ik dat het heel fijn zou zijn als ik de tv even aan had kunnen zetten. 

Mijn-Ziggo-Zakelijk-Ervaringen

Als achtergrond, maar ook om bepaalde evenementen of gebeurtenissen te volgen. Zoals bijvoorbeeld de bruiloft van Prins Harry & Meghan, dat was zo’n momentje terwijl ik aan het werk was. 😉 Maar bijvoorbeeld ook voor momenten als mijn zoontje op sommige dagen even mee gaat naar kantoor. Dan is het handig en leuk als hij even tv kan kijken. Vandaar dat het afsluiten van Ziggo Televisie abonnement voor mij persoonlijk een hele fijne optie was. Maar wat ik ook wel heel prettig vind is dat je ook een app kan downloaden van Ziggo. Zodat je zelfs op vakantie of waar dan ook via je mobiel je favoriete serie’s kan kijken op je telefoon op tablet.

Voor veel verschillende soorten branches is het denk ik echt een toevoeging om verschillende zenders af te spelen tijdens je werkuren. Denk bijvoorbeeld aan een wachtkamer. Leuk als daar een muziek zender of juist het nieuws aan staat. In een restaurant is het leuk als je die ene hele belangrijke voetbal wedstrijd kan aanzetten, of de Formule 1.  Noem maar op, genoeg ideeën en voorbeelden te verzinnen. Klik hier om te kijken welk pakket voor jou interessant zou kunnen zijn.

Ziggo Zakelijk ervaringen | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Uiteindelijk kan ik uit persoonlijke ervaring Ziggo Zakelijk aanraden ten opzichte van andere aanbieders, ik ben erg tevreden. Ik hoop als je de keuze maakt voor Ziggo Zakelijk natuurlijk ook tevreden bent. Heb je andere Ziggo Zakelijk ervaringen? Laat een reactie achter hieronder, zo kunnen we elkaar helpen!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.