Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een natuurlijke bruidsmake-up

Wanneer je gaat trouwen dan wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Je haar & make-up laten verzorgen is dan ook iets wat je het beste kunt uitbesteden aan een professional. Zo ben je er van verzekerd dat je Bruidmake-up & je Bruidskapsel prachtig zal zijn en de hele dag zal blijven zitten. Wat ik zelf heel belangrijk vind, is dat je wel dicht bij jezelf blijft qua make-up. Een natuurlijke bruidsmake-up, zodat je jezelf over 10 jaar nog steeds herkent op de foto’s. 🙂

Wanneer je in het dagelijks leven en misschien zelfs ook wanneer je op stap gaat niet erg veel make-up draagt, zal het niet echt passen bij je als je op je trouwdag ineens enorm veel make-up draagt. Daar zal je jezelf ook niet helemaal fijn bij voelen.

Natuurlijke bruidsmake-up | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

In tegenstelling tot wat veel dames denken, kan een visagiste een make-up look ook heel natuurlijk aanbrengen. Zoals bijvoorbeeld op de foto hierboven. Alle foto’s in dit blog zijn van bruiden waarvan ik zelf hun Bruidskapsel & Bruidsmake-up heb verzorgd. Lees meer over een natuurlijke bruidsmake-up.

Natuurlijke bruidsmake-up, zelf doen?

Er is toch wel een groot verschil wanneer je zelf je make-up aanbrengt, of wanneer je door een professional je natuurlijke make-up laat aanbrengen. Een professional weet toch net alle trucjes om alles zo mooi mogelijk uit te laten komen, zonder dat het teveel wordt. Ook de ervaring en het advies is vaak een enorm pluspunt. Een Hair & Make-up artist heeft ook alle producten al in huis om je natuurlijke bruidsmake-up zo compleet en mooi mogelijk aan te brengen.

Natuurlijke bruidsmake-up | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist Vergeet niet dat bij een bijzondere jurk je echt wel iets meer make-up kan dragen dan je gewend bent. Bij een echte bruidsjurk en op foto’s valt de helft van de make-up optisch eigenlijk weg. Dus iets extra is wel een must. Het is zonde als het op de foto’s lijkt alsof je helemaal geen make-up draagt.

Natuurlijke bruidsmake-up, de proefsessie!

Wanneer je gaat trouwen en je wilt een natuurlijke bruidsmake-up is het super fijn dat je vooraf een proefsessie meemaakt. Tijdens een proefsessie kijken we eerst waar je je prettig bij voelt, maar ook wat bij je past. Ik vraag altijd eerst wat je gewend bent, en of je een voorbeeld hebt van een bruidsmake-up die je mooi vind. Lang leve Pinterest 😉

Natuurlijke bruidsmake-up | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist Wanneer we van start gaan, begin ik altijd heel basic en bouwen we het voorzichtig op. Zo weet je precies tot hoever je het mooi vindt. Toch wel heel fijn! Het is ook wel eens voorgekomen dat de eerste basics die ik had aangebracht iets te waren, dat kan natuurlijk ook! Dan halen we het gewoon eraf tot het naar wens is 😉

Natuurlijke bruidsmake-up, het gaat om jou!

Naar advies luisteren van professionals, familie en vrienden is natuurlijk altijd goed en ook zeker heel belangrijk. Ze zullen altijd advies geven hoe je in hun ogen op je mooist eruit zal zien. Maar vergeet niet, het is jouw dag en jij moet je op je mooist voelen. Probeer daarom altijd dicht bij jezelf te blijven.

Natuurlijke bruidsmake-up | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Mijn missie is altijd om je als bruid zo mooi mogelijk te maken, waar jij je als bruid je ook het fijnst bij voelt. Op mijn website bij ervaringen lees je enkele ervaringen van mijn bruiden. Uiteraard ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je bruidskapsel en je bruidsmake-up. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.