Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Persoonlijk Online Make-up Advies. Ik leer je alles wat je wilt & moet weten!

Er zijn veel verschillende redenen waarom een individueel online make-up advies een uitkomst zou bieden. Het kan zijn dat je bijvoorbeeld jezelf al heel lang op dezelfde manier opmaakt? En je vraagt je misschien af of je hiermee wel de juiste positieve punten accentueert. Doe je het nu eigenlijk wel goed? Of kan het wellicht beter?

Ik hoor vaak van dames (soms ook van dames die wat ouder worden), dat hun aangeleerde make-up technieken telkens minder toevoegen. Wellicht herken je je hier ook in en ben je op zoek naar een manier om er met make-up fris & fruitig uit te kunnen zien? Ook het betreden van een andere functie of een andere baan waarbij je je zelfverzekerder wilt voelen en meer kracht wilt uitstralen is een reden om eens echt meer te weten te komen over hoe je de kracht van make-up effectief in kunt zetten. Of misschien wil je een bepaalde onzekerheid overwinnen? Herken je je hierin? Dan heb ik goed nieuws, want ik kan je helpen. 🙂

Direct aanmelden!

Online Make-up Advies

Online Make-up Advies!

Een online make-up advies-sessie kan ik je 100% aanraden als een van bovenstaande, of onderstaande vragen je bekend voorkomen:

 • Welke kleuren make-up passen eigenlijk bij mijn huid en mijn ogen?
 • Maak ik mijzelf wel goed op?
 • Hoe gebruik ik bepaalde make-up (producten) precies?
 • Hoe zie ik er op zijn mooist uit met make-up?
 • Hoe kan ik er jonger uitzien met make-up?
 • Hoe kan ik er wat volwassener uitzien met make-up?
 • Hoe blijf ik er zo natuurlijk mogelijk uitzien na het gebruik van make-up?
 • Welke lippenstift past bij mij?

Komt het je bekend voor? Ik heb de oplossing voor je! Een 1-op-1, dus volledig privé en persoonlijk, online make-up advies sessie! Na je aanmelding plannen we een datum en tijdstip in. Voor een online make-up sessie kan je rekening houden met een duur van ongeveer een ruime 120 minuten. Mijn online make-up advies zal echt helemaal op jou persoonlijk afgestemd zijn en na deze sessie ga je gegarandeerd zelfverzekerder aan de slag met make-up! De sessie houden we via Skype of Facetime.

Direct aanmelden!

Online Make-up Advies

Hoe ziet een Online Make-up Advies eruit? Wat kan je ervan verwachten?

We zullen starten met een korte kennismaking. Samen zullen we gaan kijken naar de make-up producten die je reeds bezit. We zullen de stappen bespreken welke jij op dit moment doorloopt als je jezelf opmaakt. Ik wil graag weten hoe & waarom jij je op die manier opmaakt.  Ik wil ook weten wat je het mooiste en minst mooiste aan jezelf vindt.

Samen gaan we kijken we naar de punten die je het beste kan benadrukken en welke punten je het beste zou kunnen camoufleren. Ook jij kan leren om je elke dag professioneel op te maken, op een manier welke het beste bij ‘jou’ past! En dat hoeft niet eens heel veel tijd te kosten.

Online Make-up Advies

Aan de hand van een speciaal door mij ontwikkeld 10-stappen plan gaan we aan de slag. Deze ontvang je na de aanmelding in je mailbox. Uiteraard gaan we deze 10 basis stappen personaliseren naar jouw eigen wensen en behoeftes. Tussendoor is er genoeg tijd om alle persoonlijke, op jouw gerichte adviezen op te schrijven, zodat het echt ‘jouw’ persoonlijke stappen plan wordt.

Direct aanmelden!

Tijdens mijn 10 stappen-plan Online Make-up advies wordt er veel duidelijk voor je, zoals:

 • Gebruik je de juiste producten? Zo niet, bespreken en testen we welke producten het beste en mooiste voor jou zijn.
 • Maak je jezelf goed op? Welke technieken zijn het beste om toe te passen om jezelf zo mooi mogelijk te maken?
 • Welke technieken kan je toepassen om de minder mooie kanten van jezelf af te zwakken? Deze punten gaan we samen ontdekken.
 • De verschillen van diverse make-up technieken worden duidelijk gemaakt. Zo wordt het echt duidelijk waarom je een bepaalde manier het beste kan toepassen.

Klik hier om je aan te melden! Bij vragen kan je mij bereiken via: info@joycevandam.nl

Met welke make-up ga je aan de slag?

Veel dames hebben vaak al veel make-up producten & tools opgespaard. Dan koop je weer eens wat anders, maar achteraf denk je soms: ‘Wat moet ik hier eigenlijk mee?’. Vaak beland het bij de rest van je make-up collectie en wordt het niet gebruikt. Zonde vind ik! Hoe fijn is het om nu eens eindelijk hier mee te leren werken en de producten waar je echt niets aan hebt weg te doen.
Mocht je juist nog helemaal niet zo veel make-up in je bezit hebben kan je een aantal basis producten aanschaffen. Vooraf zullen wij hier contact over hebben en zal ik een op maat gemaakte productlijst toesturen. Hierbij houdt ik rekening met jouw wensen qua make-up look maar ook aan het budget wat je hiervoor wilt uitgeven. Nadat je deze producten aangeschaft hebt zullen wij de online make-up sessie inplannen. Het zullen dan echt ‘de’ basis producten zijn waarvan ik vind dat je deze nodig zal hebben. Aan het einde van de make-up advies sessie kunnen we nog een lijstje maken van eventueel producten die je nog graag zou willen aanschaffen voor bijvoorbeeld een andere look, wanneer je iets extra’s wilt of gewoon voor de afwisseling.

Direct aanmelden!

De voordelen van een Online Make-up Advies?

Met een online make-up advies kunnen we afspreken in je eigen vertrouwde omgeving, maar ook in de ruimte en het licht waar jij je waarschijnlijk nu opmaakt en zal gaan opmaken. Je hebt alles bij de hand, je make-up, je tools, alles waar je later, ook zonder mijn toezicht, jezelf zal opmaken. Met mijn make-u advies sessie leer je echt jezelf opmaken, hoe je het zelf moet doen. Als ik het zou doen bij jou leer je er minder van. Daarom is het extra fijn om online te doen, je bent echt toegewezen op je zelf. Uiteindelijk doe je het ook allemaal zelf! In alle rust en met al mijn tips & trick zal je zien dat je het allemaal zelf echt zal leren.

Wil je eerst eens wat meer over mij te weten komen. Lees dan hier meer info over mij of blader eens door mijn website, waar je veel informatie kunt vinden over mijn werkzaamheden. Ook kan je ervaringen van mijn klanten lezen, waar ik hun van dienst mocht zijn met het verzorgen van hun make-up, bruidskapsel, bruidsmake-up en/of make-up advies.

Online Make-up Advies

Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om een Online Make-up Advies Sessie cadeau te geven. Hieronder zie je nog een aantal voor & na foto’s van dames welke bij mij een make-up advies hebben gevolgd.

De power van Make-up! 😉 Meld je nu aan. Ik denk dat het een enorm waardevolle investering is in jezelf!

Aanmelden Online Make-up Advies Sessie

 • Geef hierboven alvast een datum en tijdstip door die je uitkomt (Of meerdere). Je kunt hier ook aangeven als je de sessie cadeau geeft.
  De sessie vindt plaats via Skype of Facetime. Na aanmelding neem ik contact op om een afspraak in te plannen!
 • Let op: alleen betalen met iDeal is mogelijk
 • 0,00 €
  Bij het aanmelden voor een (online) Masterclass of Workshop ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden

Veel liefs,
signature