Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 24-2016. Fotoverslag & Blog.

Hoe kan mijn week anders beginnen dan met een proefsessie voor een Bruidskapsel & Bruidsmake-up,

Deze afspraak stond gepland bij haar ouders in Rotterdam bij de Lloydkade. Wow wat een mooi uitzicht! Het is jammer dat ik geen goede foto’s had gemaakt, maar we hadden ons werkplekje gecreëerd voor het raam met uitzicht over de Maas. Af en toe kwam er een heel mooi zeilschip voorbij. We begonnen de dag met heerlijke koffie en een stukje vers gemaakte brownie door Marilien.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Tussen door ging haar moeder bloemen plukken in de pluktuin naast het appartementen complex, hoe leuk! Stay tuned, want 2 juli zal je zie wat we voor moois gaan maken!

In de avond had ik weer tekenles, deze keer met Oost Indische inkt en een Calligraphy pen. Best wel heel gaaf, de opdracht was een bonsai boompje te tekenen. Mijn tekening is nog niet af maar hier vast een voorproefje.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Dinsdag mijn eerste tattoo!

Om 10.00uur had ik met mijn oude Spaanse lerares Pera afgesproken. Een tijdje geleden volgde ik Spaanse les met een groepje van 5 dames. Heel erg leuk! Pera is een hele lieve, mooie en bijzondere vrouw! Me gusta Pera :p  Toen ik net begon met tekenen vroeg Pera mij al eens om iets moois voor haar te maken. Maar je weet hoe dat gaat, de tijd gaat veel te snel en nog steeds had ik niets gemaakt voor haar. Toen ik tijdens tekenles mijn eerste houtskool tekening had gemaakt van de dikke dames was Pera zo enthousiast en vroeg me wat de tekening koste! Hihi, dit werd dus de tekening die ik haar cadeau wilde doen! Leuk!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

 

Pera kwam net teug van haar reis uit o.a. Peru (haar geboorteland) en bij de koffie hadden we dan ook heerlijke typische Peruaanse zoetige lekkernijen.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Na de heerlijke ochtend met Pera ging ik thuis mijn vriend Robin ophalen omdat dit de dag was dat ik mijn aller eerste tattoo zou zetten! Robin was bereid om mij mijn eerste tattoo te laten zetten. Zo leuk! Hij ging voor een Sailor Jerry Nautical ster.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Het ging goed, wel even wennen maar het resultaat komt volgende week online, volgende week donderdag ga ik de tattoo afmaken. Spannend….

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Op woensdag een dromenvanger

De dag dat ik mijn tweede tattoo mocht zetten bij een hele lieve en leuke dame Cher. Een dromenvanger op haar bovenbeen. Hier de schets!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Ook deze tattoo ging wel lekker, ik merk dat ik echt goed geconcentreerd moet blijven en m’n focus moet houden. Mijn leermeester Jeremy, 10 jaar jonger dan ik 😉 heeft heel veel geduld voor mij en hoe vaak ik hem ook riep voor advies, hij bleef super lief en kalm! Topper dus! Ook deze tattoo wordt over 2 weken afgemaakt.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Later stuurde ze het volgende berichtje:

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Dat is wel echt heel leuk om te horen zeg!

Ondanks ik nog maar net net begonnen ben en moet inzien dat ik nog aan het leren ben, ben ik wel perfectionistisch dus zelf zeker niet zomaar tevreden. Dan is zo een berichtje extra leuk om te lezen! 🙂

Donderdag lekker tekenen

Damian had een studiedag en dus ging ik tussen de bedrijven door met hem naar de tattoostudio zodat hij kennis kon maken met de jongens daar. Super leuk vond hij het. Zeker nadat Jer voorstelde een tattoo te plakken. Super trost dat hij was.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

In de middag ben ik gaan tekenen, het is deze ‘boob tattoo sketch’ geworden. Deze ga ik bij Angela zetten, cool!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

In de avond kreeg ik een heel leuk berichtje van Sophie bij wie ik 5 juni een workshop visagie heb gegeven. Ze is dus lekker aan de slag gegaan, super leuk.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Ook kreeg ik van Stefanie een link doorgestuurd met de foto’s van de bruiloft van haar zus op 21 mei. Met Super gave foto’s van de bruiloft! Hoe leuk!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Vrijdag Bruidskapsels en Bruidsmake-up

Om 6.30 uur had ik afgesproken in Berkel en Rodenrijs bij een hele lieve en leuke bruid Femke. Ik mocht haar bruidskapsel verzorgen voor haar bruiloft. Super leuk omdat zij haar visgraat vlecht wilde met verse bloemen. Ontzettend mooi!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Wat een plaatje toch?

Daarna ging ik snel de weg op richting Heenvliet en Zuidland, mijn tweede stop was bij de schoonmoeder van bruid Nathalie. Ik mocht de make-up van haar schoonmoeder verzorgen. Daarna reed ik naar een dorpje verder. Daar zat Nathalie op mij te wachten. Ik mocht haar bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Ruim voor de afgesproken tijd arriveerde ik bij het ouderlijk huis van Nathalie. Een hele leuke start met sappige verhalen verteld door haar oudere broer over vroeger en nu. Super gezellig. Ik kon nog net even het momentje meepikken dat het bruidspaar elkaar kon zien. Altijd heel erg mooi…zucht 🙂

In de avond konden wij heerlijk aanschuiven bij mijn schoonmoeder en haar aanstaande man. Wij zijn verslaafd aan haar balletjes gehakt hihi, gelukkig wanneer zij die dan maakt worden wij uitgenodigd om daar een hapje mee te eten!

Zaterdag een mooi bruidskapsel en een mooie bruidsmake-up

Voor een speciale bruiloft wilde Ester haar Make-up en Haar laten verzorgen. Zij is een personal trainer. Omdat zij eigenlijk altijd in sportkleding of sportieve kleding loopt, met enkel een mascara en het haar in een half staartje, wilde ze voor vandaag wel eens een keer iets anders. Haar man gaf aan het wel leuk te vinden om nog iets van haar lengte te zien, dus kozen we voor een nonchalante fishtail. Voor de make-up koos ik voor taupe kleuren die mooi bij haar navy blauwe jurk zou matchen.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Ze was erg blij met het resultaat en ik ook. Het stond haar prachtig.

Daarna ging ik naar bruid Jannie in Hellevoetsluis. Voor Jannie mocht ik haar bruidsmake-up en bruidskapsel verzorgen voor haar bruiloft. Jannie is een bijzonder lief mens en ik keek ook erg uit naar onze tweede afspraak. Jannie heeft een grote bos krullen, denk aan een soort afro. Dat is toch erg ‘funky’ dus wilde wij ook niet gaan voor een erg romantisch kapsel.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Dat is dan toch ineens veel liever en zachter dan normaal. Wij kozen dus voor een soort van hanenkam. Het stond haar echt prachtig.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Omdat ze een thema met rood hadden kozen we voor uitaard voor rode lippen. Niet te rood omdat ze dit nooit opheeft en dat is dan erg wennen. We kozen voor de Vino lipliner van MAC Cosmetics, dit is een wijnrode kleur lipliner en met deze lipliner kleurde wij haar gehele lip in. Vervolgens de lipstick ‘Pure Zen’ van MAC Cosmetics eroverheen. Een erg mooie combinatie.

Ik kreeg van Jannie een doosje chocola in de vorm van hartjes, heel lief! Ze zagen er heel erg mooi uit en ondanks de regen weet ik zeker dat ze onwijs gingen genieten van hun dag.

Top team die 2 😉

In de tussentijd dat ik bij Jannie bezig was kreeg ik van Robin deze foto doorgestuurd.

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Apetrots! Damian heeft zijn A-diploma gehaald! Yee! Na wat tegenslagen heeft hij zijn A-diloma gewoon gehaald en is alles in 1x goed gedaan! Dat werd natuurlijk een feestavond 🙂 Hij wilde bij onze goede vriend zijn restaurant eten, Encore! Encore Bar Grill in Rotterdam, goede tip trouwens om lekker te eten en ook voor kids lekker en gezellig.

Op zondag vaderdag en lekker tekenen

Vaderdag! Damian kwam toen hij wakker werd gelijk naar mij toe,  nadat wij even hadden gekroeld wilde hij naar beneden om een ontbijtje te gaan maken voor papa! So we did! Tafel gedekt en zijn eigen gemaakte cadeautje op papa’s bord. Kaarsjes aan in een vorm van een hartje en natuurlijk ook een kaarsje aan voor mijn papa zodat hij in Memory er ook bij is!

Bruidskapsel-Rotterdam-23-Bruidsmake-up-Rotterdam-Visagiste-Rotterdam-Fotoverslag-en-blog-Joycevandam

Hele fijne vaderdag voor iedereen en een heerlijke zondag natuurlijk!

Tot volgende week.

Veel liefs,
signature
3 Responses
 • Wilma Fioravanti
  zondag, juni 19, 2016

  Hallo Joyce,

  lekker bezig hoor, goed zo.

  je tante Wilma xxx

 • lida mooini
  maandag, juni 20, 2016

  Joyce! je bent ook van álle markten thuis! topper! x lida

  • joycevandam
   zaterdag, juli 23, 2016

   Hihi… 😉

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.