Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trouwen op Bonaire

In dit blog vertel ik graag wat meer over trouwen op Bonaire. Trouwen in Caribisch Nederland, wie wil dat nu niet? Het is ongetwijfeld een droom van veel bruidsparen. Een tropisch klimaat, mooie uitzichten en een relaxte Caribische vibe, heerlijk! Zelf ben ik zo bevoorrecht om in oktober 2018 t/m 2019 op het prachtige eiland van Bonaire te verblijven. Dat betekent dat ik in die periode te boeken ben voor het verzorgen van  je Bruidskapsel & Bruidsmake-up op Bonaire. Heb je plannen om te trouwen op Bonaire? Lees dan snel verder.

Trouwen op Bonaire #Locaties

Misschien woon je wel op Bonaire, kom je hier graag op vakantie of misschien ben je nog nooit op Bonaire geweest maar heb je de wens om te trouwen op Bonaire. Dat kan allemaal natuurlijk! Wanneer je gaat trouwen op Bonaire zijn er  veel mooie locaties te vinden op het eiland waar je elkaar het ja-woord kunt geven. Hieronder vind je een selectie van mijn favoriete locaties.

Sorobon Beach Resort #1

Sorobon Beach Resort | Als je het mij vraagt is dit resort aan het mooiste strand ooit gelegen. Trouwen met dit uitzicht is echt waanzinnig. Hier kun je trouwen op het strand met je voetjes in het zand. Hieronder vind je een aantal prachtige foto’s van Sorobon Beach Resort Bonaire.Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair and Make-up Artist

Divi Flamingo Resorts Bonaire #2

Divi Flamingo Resorts Bonaire | Ook bij dit resort kan je trouwen in een fantastisch mooie omgeving. Ze bieden verschillende pakketten en arrangementen aan. Heerlijk als van alles zo voor je geregeld wordt door een partij met ervaring. Kijk hier voor meer informatie over trouwen op Bonaire bij het Divi Resort. Hieronder vind je een aantal prachtige wedding foto’s van Divi Resorts.

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Foodies Bayside Bar- Restaurant #3

Foodies Bayside Bar – Restaurant | Op dit moment kan je (nog) niet trouwen bij Foodies maar na het officiële gedeelte elders kan je hier een heel goed feest vieren. In dit mooie, stijlvolle ingerichte restaurant hangt een super fijne vibe met heerlijk eten en niet te vergeten een prachtig uitzicht.

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Trouwen op Bonaire #Bruidsfotograaf

Niet alleen een hele leuke maar vooral ook een hele goede fotograaf is Hendrik Wuyts. Hendrik komt oorspronkelijk uit Belgie en woont sinds 1993 al op Bonaire. Hij weet dus zeker de aller mooiste plekjes op het eiland te vinden! Hieronder zie je een aantal foto’s gemaakt door Hendrik Wuyts. Meer informatie vind je op zijn website. Als je naar beneden scrollt vind je meer informatie over bruidsfotografie.

Trouwen-op-Bonaire

Trouwen op Bonaire # Bruidskapel & Bruidsmake-up

Als je gaat trouwen op Bonaire dan kan je mij inhuren voor het verzorgen van je Bruidskapsel en Bruidsmake-up. Door mijn jarenlange ervaring op bruiloften in Nederland kan ik je er van verzekeren dat je bij mij in hele goede handen zal zijn.

We kunnen een aantal dagen of een dag voor ‘de’ grote dag een proefsessie inplannen. Tijdens die sessie gaan we aan de slag om het perfecte kapsel en de perfecte make-up te ontdekken voor op de grote dag. Mocht je al heel goed weten wat je wilt en je wilt liever geen proefsessie vooraf  inplannen, dan is dat ook mogelijk..

Je kunt bij mij terecht voor mooie, nonchalante en romantische kapsels. Qua Make-up looks kan je kiezen voor een elegante natuurlijke look, een glamorous make-up look en alles daar tussenin. Hieronder vind je een aantal foto’s van mijn werk. Kijk ook zeker even op mijn Facebook Pagina en in mijn Portfolio op mijn website om mijn werk te zien.

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Trouwen op Bonaire | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Ga je trouwen op Bonaire en wil je meer informatie over mijn diensten als Hair & Make-up Artist? Neem dan gerust contact met mij op! Ayo!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.