Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Review – Douglas Collection Home Spa: Beauty of Hawaii

Een heerlijke body spray & body scrub van de Douglas Collection Home spa “Beauty of Hawaii’. De geur ‘Beauty of Hawaii’ van de Home Spa lijn van Douglas ruikt heerlijk. Ik zou deze geur omschrijven als een warme sensuele geur in combinatie met een zoete en zomerse twist. Van Douglas kreeg ik deze producten om te testen en een review over te schrijven. Nieuwsgierig naar deze nieuwe producten? In dit blog lees je mijn review!

Heerlijk voor een dagje strand!

Mijn review van de bodyspray & body scrub van de Douglas Collection Home Spa “Beauty of Hawaii’ lees je hier op mijn blog!

De producten waar ik het in dit blog over heb zijn de Body Scrub en de Body Spray van de Douglas Collection. Ga je naar het strand, dan zou het heerlijk zijn om deze scrub vooraf te gebruiken. Ik heb ze thuis getest voordat ik naar een opdracht ging in de ochtend. De scrub heeft een grove korrel zonder dat die heel stug is. Het is een Sea Salt & Sugar Scrub die de huid goed reinigt en lekker zacht maakt. Een aanrader als je het mij vraagt. Het maakt je huid echt zijde zacht en je ruikt de geur ook goed.

Je kan je ‘rituelen’ onder de douche en in de badkamer met deze lijn uitbreiden. Zo heb je van de geur ‘Beauty of Haiwaii’ verschillende producten, zoals:

Wanneer ik het zonnetje in ga, spray ik geen parfum op. De alcohol in de parfum in combinatie met de zon is geen goed idee. Dit kan irritatie geven, donkere vlekken en zelfs pigmentvlekken. Daarom vind ik de Body Spray een perfecte oplossing. Ondanks er ook een percentage alcohol is verwerkt is dit veel minder als in parfum. Voor mijn huid werkt dit prima.

Mijn review van de bodyspray & body scrub van de Douglas Collection Home Spa “Beauty of Hawaii’ lees je hier op mijn blog!

Heel fijn om te gebruiken ‘na’ het sporten.

Ook na het sporten en voor het slapen gaan is dit een geur die je heel graag om je heen hebt. Na het sporten vind ik niets lekkerder dan een warme douche. Na het douchen geeft de warme intense geur van ‘Beauty of Hawaii’ mij een extra fijn en voldaan gevoel.

Op de verpakking van de Body Spray staat dan ook vermeld:

Pure Sensualiteit voor uw huid. De inspirerende en stemmingverhogende werking van exotische frangipani’s in combinatie met de hydraterende werking van de Hawaiiaanse hibiscus hullen de huid in een aura van onweerstaanbare verleiding. De fruitig-bloemige geur, met zacht-zoete karamel als ondertoon, zorgt voor een unieke geurbelevenis.

Een mooie omschrijving toch?! Ik ben er fan van! Douglas heeft meerdere lijnen (geuren) van de Home Spa Collection. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar deze lijn of juist naar de andere lijnen? Dan heb ik extra leuk nieuws want deze week (van 28-08 t/m 10-09) is er een hele leuke actie! Op alle body scrubs van Douglas Home Spa krijg je 23% korting en kosten de scrubs op dit moment € 9,99

Voor alle overige producten van de Douglas Collection zonder korting krijg je wel maar liefst 50% korting op elk 2e product. Direct shoppen bij de Douglas.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.