Workshop Haar Opsteken door Joyce van Dam

Aanmelden Workshop Haar Opsteken

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de Workshop Haar Opsteken! Vul hieronder je gegevens in en betaal gemakkelijk en veilig met iDeal!
  • Als je meerdere personen aanmeldt, dan graag de namen hier doorgeven.
  • Laatste nieuwe datum voor 2018! VOL=VOL!
  • Prijs: 69,00 € Aantal:
    Als je iemand mee neemt kan je hier het aantal opgeven. Graag bij opmerkingen de voor- en achternaam doorgeven.
  • Let op: alleen betalen met iDeal is mogelijk
  • 0,00 €
    Bij het aanmelden voor een Masterclass of Workshop ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden

Waar wordt de Workshop Haar Opsteken gegeven?

De workshop wordt gegeven bij mij in de studio. Het adres is de Trondheim 9-15, 2993 LE Barendrecht. Het is schuin tegenover de IKEA Barendrecht. Gratis parkeren.

Wat ga ik leren tijdens de Workshop, is het wel iets voor mij?

Wil jij leren hoe jij je haar bij jezelf professioneel kan opsteken? Je hoeft hier geen kapster of haarstyliste voor te zijn! Ook ‘jij’ kan dit leren! Aan de hand van 8 stappen die we samen gaan behandelen zal je stap voor stap leren om je haar ‘zelf’ op steken. Je zal zien dat dit helemaal niet moeilijk is. Je moet natuurlijk wel weten ‘hoe’ dit moet, wat je hiervoor nodig hebt en waar je op moet letten. Dat alles gaan we behandelen tijdens de workshop haar opsteken. Een super gezellige en actieve middag!

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Je krijgt automatisch een e-mail met de bevestiging en alle informatie. Hierin vind je alle informatie over deze workshop. Neem deze goed door!

Wat zijn de kosten voor deze Workshop?

De prijs is € 69,-

Wat gebeurt er als de Workshop vol zit?

Als een workshop vol zit, kan je je voor deze datum niet meer aanmelden. Als je de datum nog ziet staan is deze nog beschikbaar! Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn behoud ik me het recht om de Workshop te annuleren. Je krijgt je geld dan uiteraard direct retour.

Wie komen er naar de Workshop Haar Opsteken?

Dames met een lengte haar wat je kan opsteken 😉 Wanneer je een klein mini staartje kan maken is je haar lang genoeg voor deze workshop!

De meeste dames komen alleen en sommige gaan met een vriendin of familie. Het wordt een super gezellige middag, ook als je zonder vriendin of familielid komt! Het is meestal een gezellige groep van maximaal 12 personen.

Wat zit er allemaal bij?

Een super gezellige leerzame middag, waarbij ik je leer hoe jij je haar kan opsteken en natuurlijk mijn tips & tricks! We beginnen de middag met een heerlijk glaasje bubbels en er is uiteraard ook goede koffie en thee en genoeg lekkers om te snoepen. Je krijgt een programmaboekje met alle uitleg en de volgorde om je haar op te steken. Gebruik van styling producten, spiegels, kammen, borstels, en uiteraard speldjes en elastiekjes. De speldjes die je tijdens de workshop gebruikt neem je uiteraard mee naar huis en zo heb je gelijk de benodigdheden om thuis ook je haar op te steken. Als je de workshop met succes hebt gevolgd ontvang je een certificaat.

Het enige wat je zelf dient mee te nemen is je krultang en/of stijltang.

Ik heb nog andere vragen.

Dat kan natuurlijk! 😉 Stuur me een e-mail: info@joycevandam.nl! Kijk voor nog meer informatie op Facebook bij het event en meld je daar gelijk aan!

Direct aanmelden workshop haar opsteken