Bruidsmake-up Rotterdam? Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis. Ik ben gespecialiseerd in bruiloften. Ik werk dan ook bij je aan huis of op locatie. Wel zo makkelijk 😉

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Ga je trouwen in Rotterdam of daarbuiten? Dan ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Zowel binnen Rotterdam maar ook buiten Rotterdam ben ik je uiteraard graag van dienst!

Bruidsmake-up Rotterdam – Hoe gaat het in zijn werk?

Meer informatie kan je bijvoorbeeld hier vinden: Lees hier mijn blogpost over een Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Rotterdam. Meer informatie over mijn ervaring en achtergrond? Klik dan hier.

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 4 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Als jij mij wilt inzetten voor je bruidsmake-up en bruidskapsel raad ik je aan om zo snel mogelijk je datum te reserveren.

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als we beide meer dan tevreden zijn!

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Wat kost een bruidsmake-up Rotterdam?

Voor de prijzen klik je hier. De prijs voor een Bruidskapsel en een Bruidsmake-up samen is altijd inclusief de proefsessie. Een proefsessie duurt ongeveer zo’n 2-4 uur. Bij alle prijzen zitten ook 10 kilometer reiskosten/reistijd vergoeding inbegrepen. Deze wordt berekend vanaf mijn postcode 3162VH, 23 volgens de ANWB routeplanner.

Ja, ik wil een bruidsmake-up boeken!

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Bruidsmake-up Rotterdam – Meer informatie?

Via mijn blogs en website probeer ik je zoveel mogelijk informatie te geven over een Bruidsmake-up en Bruidskapsel. Kijk voor meer foto’s bij mijn portfolio en klik hier om te lezen wat mijn klanten over mij zeggen.

Uiteraard kan ik het voorstellen dat je nog vragen hebt. Mail mij dan gerust: info@joycevandam.nl of bel me op: 0618748118.

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Boeken van een Bruidsmake-up en Bruidskapsel?

Wil je mij boeken als Hair & Make-up Artist voor het verzorgen van je Bruidsmake-up en Bruidskapsel op je bruiloft! Hartstikke leuk! Ik heb er in ieder geval al super veel zin in! Stuur een mailtje naar info@joycevandam.nl om je datum direct te reserveren of klik hier!

Bruidsmake-up Rotterdam en Bruidskapsel door Joyce van Dam

Bruidsmake-up Rotterdam buiten Rotterdam?

Dit is helemaal geen probleem. Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Ik werk vanuit Rhoon en werk vaak in Rotterdam. Daarnaast werk ik aan huis of op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch, Waarder, Gouda, Utrecht, Montfoort. Staat je woonplaats er niet tussen? Wees gerust 😉 en stuur dan even een mailtje naar info@joycevandam.nl .

Lees de ervaringen van mijn klanten