In 2001 ben ik na het verlaten van de middelbare school begonnen met een opleiding op het MBO. Ik merkte al snel dat ik mijn creativiteit en energie hier helemaal niet in kwijt kon. In 2002 ben ik dan ook begonnen met de opleiding Visagie, de Opleiding Nagelstyling en de Opleiding tot Allround-Kapper op een particuliere instelling in Rotterdam. Al snel ben ik bij een mooie salon in Bergen op Zoom gaan werken als Junior Styliste. Hier heb ik ontzettend veel geleerd en mijn passie in de richting van beauty ontwikkeld.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam

Naast mijn studie heb ik erg veel geleerd over haar en make-up en ook over huidverzorging door o.a. mijn werk bij diverse parfumeries. Na het behalen van mijn diploma’s wist ik al direct dat ik graag zelfstandig als Hair & Make-up Artist zou willen werken, maar ik kreeg een functie aangeboden bij Joop van den Ende Theater Producties waar ik geen nee tegen kon zeggen. Twee jaar heb ik achter de schermen gewerkt van diverse bekende theaterproducties. In 2008 besloot ik toch mijn droom te volgen en zelfstandig verder te gaan. Sindsdien ben ik op Freelance basis aan het werk voor diverse opdrachtgevers, zowel zakelijk als particulier. Zo word ik ingezet bij bruiloften voor het verzorgen van het haar & make-up van bruiden en eventuele andere gasten. Ook werk ik regelmatig mee aan fotoshoots of vervul ik andere beauty wensen voor mijn klanten. Ik geef ook verschillende workshops en masterclasses en bied voor bedrijven diverse beauty oplossingen.

Permanente make-up & Tattoos

Begin 2019 heb ik een nieuwe opleiding gedaan voor permanente make-up. Dit mede omdat ik in 2017 al eens stage liep bij een tattooshop en ik hieraan nooit een vervolg heb gegeven. 1 juli 2019 opende ik een studio op Bonaire waar ik opdat moment woonde voor bijna twee jaar. Naast de permanente make-up behandelingen heb ik ook het tatoeëren toen weer opgepakt. Sinds 2021 ben ik nu weer actief in Nederland als Tattoo & Pmu Artiest in mijn studio in Barendrecht. Voor het bekijken van mijn werk kan je op mijn Instagram account terecht. Klik hier om mijn Instagram te bekijken.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam

Waar ben ik werkzaam?

In Nederland verzorg ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel aan huis en/of op locatie. Ik werk als visagiste aan huis o.a. in: Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Tilburg, Breda, Den Bosch, Oosterhout, Leiden.

Buiten de hierboven genoemde plaatsen, werk ik door heel Nederland. Er geldt een toeslag voor de reiskosten en reistijd. Wil je weten wat de prijzen zijn om mij te boeken als visagiste aan huis? Kijk dan bij ‘Prijzen’ en dan bij de prijsmatrix. Bereken het aantal kilometers vanaf jouw postcode naar 2994 CS en zie direct wat de toeslag is voor reiskosten en reistijd. Makkelijk toch 😉

Wil je de ervaringen van klanten lezen, klik dan hier.

Visagie aan huis of op locatie? Ik ben je graag van dienst. Neem contact met mij op door hier te klikken. Of om de prijzen te bekijken klik je hier.

Lees de ervaringen van mijn klanten