Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidskapsel Rotterdam (of omstreken natuurlijk). Ik ben gespecialiseerd in Bruidskapsel & Bruidsmake-up. Ik werk dan ook bij je aan huis of op locatie. Wel zo makkelijk 😉

Bruidskapsel Rotterdam door Joyce van Dam

Als je gaat trouwen in Rotterdam ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je Bruidskapsel en Bruidsmake-up. Maar ook buiten Rotterdam ben ik je graag van dienst.

Hoe werkt dat als ik je boek voor een bruidskapsel Rotterdam?

Lees hier mijn blogpost over een Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Rotterdam. Meer informatie over mijn ervaring en achtergrond? Klik dan hier.

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie wilt doen. De proefsessie plannen we zo’n 4 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van onze agenda’s en je wensen.

Bruidskapsel Rotterdam door Joyce van Dam

Tijdens de proefsessie gaan we je wensen bespreken m.b.t. je bruidskapsel (en je bruidsmake-up). Ik zal je advies geven en samen gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie voor een bruidskapsel duurt gemiddeld 2,5 uur een proefsessie voor zowel je bruidskapsel als je bruidsmake-up duurt tussen de 2-4 uur. We zijn pas klaar met de proefsessie als wij beide helemaal tevreden zijn! Ook bespreken we tijdens de proefsessie de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, het verzorgen van het haar en/of de make-up van eventuele daggasten, de locatie etc.

Bruidskapsel Rotterdam

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en het tijdstip en ga ik je Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven, je bruiloft!

Ja, ik wil een bruidskapsel boeken

Wat kost een Bruidskapsel Rotterdam?

Voor de prijzen klik je hier. De prijs voor een Bruidskapsel en een Bruidsmake-up samen is altijd inclusief de proefsessie. Een proefsessie duurt ongeveer zo’n 2-4 uur. Bij alle prijzen zitten ook 10 kilometer reiskosten/reistijd vergoeding inbegrepen. Deze wordt berekend vanaf mijn postcode 3162VH, 23 volgens de ANWB routeplanner.

Meer informatie?

Ik probeer via mijn website en via mijn blogs zoveel mogelijk informatie te geven over een Bruidskapsel en een Bruidsmake-up. Bij mij krijg je echte persoonlijke aandacht. Ik vind het super om je van dienst te zijn, het is mijn passie. Wil je mijn werk is bekijken? Check dan mijn Portfolio of lees hier wat mijn klanten over mij zeggen. Ook op Facebook plaats ik regelmatig foto’s van mijn werk.

Bruidskapsel Rotterdam Joyce van Dam

Als je nog vragen hebt mail me dan gerust even: info@joycevandam.nl of bel me op: 06-18748118.

Een Bruidskapsel/ Bruidsmake-up boeken? Hoe doe ik dat?

Mij boeken voor het verzorgen van je Bruidskapsel en Bruidsmake-up op je bruiloft? Hartstikke leuk! Ik heb er in ieder geval al super veel zin in. Stuur een mailtje naar info@joycevandam.nl om je datum direct te reserveren.

Bruidskapsel Rotterdam door Joyce van Dam

Ik woon niet in Rotterdam maar ergens anders.

Dit is helemaal geen probleem. Ik verzorg je Bruidsmake-up en Bruidskapsel in Rotterdam maar ook daarbuiten. Ik werk vanuit Rhoon en werk vaak in Rotterdam. Daarnaast werk ik aan huis of op locatie in Barendrecht, Rhoon, Poortugaal, Ridderkerk, Heerjansdam, Hendrik Ido Ambacht, Zwijndrecht, Dordrecht, Papendrecht, Oud-Beijerland, Capelle a/d IJssel, Delft, Zoetermeer, Hoek van Holland, Vlaardingen, Schiedam, Maassluis, Spijkenisse, Delft, Berkel en Rodenrijs, Krimpen aan den IJssel, Rozenburg, Brielle, Oostvoorne, Rockanje, Hellevoetsluis, Amsterdam, Leiden, Den Haag, Tilburg, Oosterhout, Den Bosch, Waarder, Gouda, Utrecht, Montfoort. Staat je woonplaats er niet tussen? Wees gerust 😉 en stuur dan even een mailtje naar info@joycevandam.nl.

Lees de ervaringen van mijn klanten