In 2019 worden er voorlopig geen nieuwe masterclasses & workshops meer gegeven.

 

Op zoek naar een workshop visagie?

Heb jij ook al zo veel make-up in je toilettas zitten, en blijf je steeds mooie nieuwe dingen kopen maar weet je eigenlijk niet wat je er mee aan moet? Of weet je niet welke producten je nu eigenlijk moet kopen of welke kleur nou echt bij jou past?

Dan kan je bij mij terecht voor een workshop visagie!

De workshop visagie wordt gegeven aan huis of op locatie in Rotterdam en omstreken! Dus je eigen workshop visagie thuis! Leuk toch?! Ook geef ik regelmatig een Exclusieve Masterclass Make-up. Klik hier om de beschikbare datums te bekijken en je plekje te reserveren.

Waar gaan we naar kijken bij een workshop visagie?

Samen gaan we kijken naar:

 • hoe maak je jezelf op?
 • welke producten gebruik je nu zelf?
 • welke producten heb je allemaal, en wat kan je ermee?
 • welke producten kunnen een aanvulling zijn
 • je leert mijn tips & tricks

Tijdens mijn workshop leer je  jezelf professioneel opmaken met je eigen make-up, onder begeleiding van mij als Hair & Make-up Artist. Wil je eerst eens wat meer lezen over mijn werkzaamheden en ervaring? Klik dan hier, voor meer informatie.

Workshop Visagie

Met aanvullingen uit mijn  make-up koffer gaan we samen het mooiste bij jezelf naar boven halen!

Sterke en zwakke punten

De sterke punten zullen we tijdens de workshop extra benadrukken terwijl we de minder mooie punten zullen afzwakken. We gaan al mijn tips en tricks leren die ik in de afgelopen 12 jaar als Hair & Make-up Artist heb geleerd! Ook zal ik je verschillen laten zien die echt een eye-opener kunnen zijn.

Ik zal van elk product uit je toilettas laten zien waarvoor en wanneer je deze producten het beste kunt gebruiken. Heel veel meiden gebruiken de make-up niet goed, of kan het beter. Ik leer je mooiere resultaten boeken met je eigen make-up. Ik geef antwoord op elke vraag waar je mee zit.

Workshop Visagie

Tijdens de workshop visagie aan huis zal ik ook de complete basis make-up uitleggen. We werken met je eigen make-up en met de make-up uit mijn make-up koffer.

Na mijn workshop visagie weet je precies:

 • je mooiste punten te accentueren
 • je mindere punten te verzwakken
 • welk product waarvoor te gebruiken is
 • wanneer en hoe je het beste een product kan gebruiken
 • de meest gemaakte fouten bij een make-up aanbrengen
 • de complete basis voor een make-up aan te brengen

Zo kan je weer zelfverzekerd te werk gaan en de make-up eindelijk (goed) gebruiken die wellicht al een lange tijd in je toilettas ligt te verstoffen 😉

Voor wie is mijn workshop visagie geschikt?

Wil je ontdekken hoe je jezelf goed opmaakt en wat je sterke kanten zijn? Heb jij een overvolle toilettas en weet je niet hoe je de producten het beste gebruikt? Weet je niet goed welke kleuren je sterkste kanten naar boven halen? Wil je meer weten over visagie en wil je er goed uit zien met make-up?

Volg dan mijn workshop visagie en ontdek hoe jij het beste je make-up gebruikt, en waar je op moet letten.

Workshop-Visagie

Met mijn vriendinnen een workshop visagie volgen, kan dat?

Het is natuurlijk gezellig om met vriendinnen een workshop te volgen. Leuk! Ook kan je deze workshop volgen als vrijgezellenfeest of als kinderfeestje (tienerfeestje). Een workshop volgen met vriendinnen of als vrijgezellenfeest kan vanaf 4 personen.

Workshop Visagie

Wil je echt alle aandacht voor jezelf dan geef ik ook een 1 op 1 een workshop visagie bij je thuis. Deze workshop duurt circa 120 minuten.

Workshop Visagie

Ook kan je een workshop visagie cadeau geven! Ik stuur je dan een leuke cadeau bon om te geven.

Wat kost een workshop visagie?

Een workshop visagie in groepsverband kan je al boeken vanaf 4 personen. De locatie kan bij je thuis zijn of op een nader te bepalen locatie. Deze workshop visagie duurt ongeveer 180 minuten. Als je geen geschikte locatie hebt, heb ik een hele leuke locatie in Rotterdam Alexandrium.

Een workshop visagie vanaf meer dan personen is ook mogelijk.

Individueel make-up advies

Een individuele workshop visagie (dus je eigen privé visagie workshop aan huis/ individueel make-up advies) is ook mogelijk. Tijdens een 1 op 1 sessie kom ik bij je aan huis, om je van persoonlijk make-up advies te voorzien. Na deze sessie weet je precies hoe jij het mooiste uit jezelf naar boven kunt halen door het gebruiken van de juiste kleuren en de juiste make-up.

Voor alle prijzen, klik je hier. Genoemde prijzen zijn exclusief reiskosten.

Heb je nog vragen over mijn workshop visagie of wil je een datum reserveren? Mail dan naar info@joycevandam.nl of gebruik het contact formulier op de website, klik hier. Ik hoor je graag en denk graag mee met je wensen. Ik kan bijvoorbeeld meedenken om een workshop op maat aan te bieden, die past bij je wensen, denk bijvoorbeeld aan een vrijgezellenfeest. Ik geef ook masterclasses waarvoor je je kunt aanmelden. 

20 Responses
 • debbiie van gompel
  maandag, augustus 24, 2015

  hai
  had een vraagje
  had graag een visagie 1 OP 1 THUIS GEHAD EN WAT KOST HET
  GROETJES DEBBIE

  • joycevandam
   zaterdag, augustus 29, 2015

   Hi Debbie, dat kan al vanaf € 89, stuur even een mailtje naar info@joycevandam.nl als je interesse hebt!

 • lou
  dinsdag, februari 23, 2016

  Kan een 1 op 1 workshop ook voor een 14-jarige?

  • joycevandam
   dinsdag, februari 23, 2016

   Hi Lou, ja natuurlijk, het lijkt me superleuk om je 1 op 1 make-up advies te geven. Ik denk dat ik je veel kan leren. Mail me even op info@joycevandam.nl of bel naar 06-18748118. Misschien tot snel!

 • Esther
  dinsdag, april 12, 2016

  Ik zou graag een workshop visagie volgen met een groep vriendinnen. Het gaat om een vrijgezellenfeest. Kan dit ook bij een door mij aangegeven locatie. wij twijfelen om dit te doen bij een van de vriendinnen thuis of op een locatie (koffiehuis met een apart zaaltje die je kan huren bij mij in de buurt). Is dit mogelijk? Wij horen het graag.

  • joycevandam
   dinsdag, januari 17, 2017

   Bij interesse in een workshop visagie / workshop make-up en individueel make-up advies, mail dan naar info@joycevandam.nl
   Liefs,
   Joyce

 • Evelien
  vrijdag, november 11, 2016

  Als ik deze workshop visagie wil boeken, kan ik dan zelf een datum kiezen? Zodat jij deze op locatie geeft?

  • joycevandam
   vrijdag, november 11, 2016

   Hoi Evelien, ja zeker, we kijken even naar de beschikbare datums dan voor de workshop. Wil je me anders even mailen zodat we e.e.a. kunnen kortsluiten?
   Liefs, Joyce

   • Joyce van Dam | Hair & Make-up Artist
    dinsdag, januari 17, 2017

    Lieve dames, bij interesse voor een workshop visagie, mail me gerust even of kijk ook eens bij de Masterclass Make-up die ik in Rotterdam geef!
    Liefs, Joyce

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.