Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Visagiste aan huis in Rotterdam

Een visagiste aan huis in Rotterdam. Wat is er nou makkelijker dan een visagiste en haarstyliste aan huis? Als Hair & Make-up Artist werk ik aan huis of op locatie in Rotterdam en omgeving!

Omdat ik zelf vanuit Rhoon werk is Rotterdam eigenlijk een soort thuis basis 😉

Vaak wordt ik geboekt voor een opdracht voor visagie en haarstyling in Rotterdam. Buiten het verzorgen van een bruidskapsel en bruidsmake-up werk ik ook voor dames die naar een bruiloft gaan en er speciaal willen uitzien die dag. Voor hun verzorg ik als visagiste aan huis hun make-up en het haar. Daarnaast geef ik masterclasses make-up maken workshops haar opsteken.

Visagiste aan huis in Rotterdam

Visagiste Fotoshoot

Ook vind ik het erg leuk om mee te werken aan een fotoshoot. Zo werk ik vaak samen met fotograaf Jasper Hof uit Barendrecht van een Hoffelijk dag en verzorg ik de visagie van dames die een fotoshoot bij hem boeken. Tijdens mijn werkzaamheden bij dames die gaan touwen ontmoet ik ook altijd de fotografen van het bruidspaar. Zo leuk want zo ontmoet je heel veel creatieve mensen. Ik heb al met heel veel goede fotografen samen mogen werken.

Visagiste aan huis in Rotterdam

Ook voor fotoshoots werk ik met veel verschillende fotografen samen. Ik werk dan als visagiste en haarstyliste op locatie. Bij de dame op de foto hieronder verzorgde ik bij een fotoshoot haar visagie en de haarstyling. Voor deze opdracht werkte ik als visagiste in Barendrecht.Portret-7-Joyce-van-Dam.nl-Foto-by-Robin-Buzink

Joyce heeft mijn haar op de bruiloft van mijn vriendin gedaan waar ik ook ceremoniemeester was. Het zat super mooi en kreeg die dag veel complimentjes. Ook was ik door Joyce opgemaakt en ook dit was echt mooi.

Ze luisterde goed naar wat ik graag wilde. Dus echt een aanrader.

Groetjes Lisette

Klik hier om meer ervaringen van mijn klanten te lezen.

Ook de luxe ervaren van een visagiste aan huis? Of zoek je een visagiste voor een fotoshoot of andere leuke opdracht? Neem dan contact met mij op, klik hier. Voor de prijzen, klik je hier.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.