Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Kerst Make-up. De kerst make-up look!

Of je nu thuis bent, uit eten gaat of naar een gala. Elke vrouw wilt er toch mooi uitzien met een mooie kerst make-up. Even net iets extra’s dan normaal, al is het maar een mooie lipstick combinatie…

Make-up ‘does’ matter 😉

Al kan je nog zo een mooie jurk aan hebben, als je (kerst) make-up niet klopt weten we allemaal dat het dan toch minder overkomt dan waneer je een mooie make-up look op hebt. Persoonlijk denk ik dat wanneer je zelfs een simpele outfit aanhebt je met de juiste kerst make-up er heel feestelijk uit kan zien en is het resultaat mooier dan een super jurk zonder (de juiste) make-up :p

Zelf ben ik fan van de Vino Lipliner en Diva lipstick, klik hier voor mijn artikel over deze lipliner en lipstick.

Ik vind dit een mooie klassieke tint, die naar mijn mening op elke gelegenheid en moment van de dag gedragen kan worden. Deze kies ik ook voor mijn kerst make-up look!

Kerst make-up #1

een primer:  deze zorgt voor een mooie egale basis en dat je make-up extra goed blijft zitten gedurende de dag.

Kerst make-up #2

Foundation aanbrengen: deze mag absoluut niet ontbreken voor een mooie complete kerst make-up.

Kerst make-up #3

Concealer aanbrengen: zorg dat je alle ongewenste plekjes en oneffenheden hebt aangetipt met een concealer voor een mooie egaal effect.

Kerst make-up #4

Poeder: Zorg dat je de foundation en concealer goed afpoedert. Dit zorgt er niet alleen voor dat je make-up gelijk fixeert (dus extra goed blijft zitten) maar voorkomt ook glim en glans op je gezicht. Aangezien er met kerst altijd veel foto’s worden gemaakt is het afpoederen heel belangrijk. Een glimmend gezicht op de foto is not done! Blot poeder van MAC Cosmetics,De matteert en fixeert zonder dat het een echte poederlaag of kleur achter laat. Een perfecte matterende poeder met een natuurlijk effect!

Kerst make-up #5

Blush: Zorg voor een mooie warme blush, ook deze mag je iets heftiger aanzetten dan je normaal zou doen. Dit om net even iets extra’s te geven aan je gezicht en omdat de helft van je make-up op foto’s wegvalt.

Kerst make-up #6

Wenkbrauwen aanzetten: Zorg dat je je wenkbrauwen goed en duidelijk hebt aangezet. Lees hier mijn 7 stappen plan wenkbrauwen aanzetten.

Kerst make-up #7

Oogschaduw: op het ooglid kies ik voor een huidskleur tint: Brule van Mac Cosmetics en voor de arcadeboog kies ik voor de kleur: Haux van Mac Cosmetics. Deze tint zet ik heel licht aan om net even wat meer diepte te creëren. Het zijn beide matte tinten. De lichte tint kan je ook aanbrengen net onder je wenkbrauwen.

 

Kerst make-up  #8

Eyeliner: Met een zwart kohlpotlood breng ik van buiten naar binnen een lijntje driekwart aan, onder en boven van mijn oog. Dit lijntje vervaag ik met een kwastje.

Kerst make-up #9

Waterlijn: Voor de verandering kies ik ervoor om ipv een wit potlood mijn waterlijn in te kleuren met een zwartpotlood. Voor een zwoele look 😉

Kerst make-up #10

Mascara: Mascara moet je lekker zwaar en hysterisch aanzetten. Dit omdat ik de kleuren van mijn oogmake-up heel rustig heb gehouden vind ik het belangrijk om de wimpers goed naar voren te laten komen. Zet ze zowel boven als onder aan.

Kerst make-up #11

Lippen: Voor de lippen kies ik voor lipliner Vino en de kleur lipstick; Diva. Beide van Mac Cosmetics.

 

Je kan deze look natuurlijk oppimpen met hier en daar een glitter en glansje en eventueel nepwimpers.Ik zelf vind dit een mooie simpele maar klassieke kerstmake-up. Wat vinden jullie ervan? Let me know!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.