Faux freckles is het creëren van sproetjes met een (semi-) permanente make up behandeling!

Sproetjes zijn één van de zeven schoonheden. You either love them or you hate them. Sommige mensen houden juist helemaal niet van hun sproetjes en doen van alles om er van af te komen. Voor anderen is het juist het tegenovergestelde en zouden ze ze maar wat graag hebben. Sommige tekenen zelfs elke dag sproetjes op hun gezicht met een zogeheten freckle pencil. Als je niet de moeite wilt doen om elke ochtend sproetjes op je gezicht te tekenen, is dit de perfecte oplossing! Een faux freckles treatment. Tijdens een behandeling creëren we semi-permanente sproetjes en ook wel bekend als ‘freckling’.

De duur van een deze behandeling is ongeveer 1 uur.

  • Het effect van een mooie natuurlijk glow op je huid. Sproetjes geven je gezicht namelijk een soort “glow” waardoor je nooit bleek ziet
  • Het geeft je een frisse, speelse en zomerse uitstraling
  • Één van de zeven schoonheden 

Gelijk na de behandeling kunnen de aangebrachte sproetjes wat opzwellen en zal je gezicht ook wat roder zijn, net zoals bij het zetten van een echte tattoo. Dit effect verdwijnt na ongeveer een paar uur. Na de behandeling zullen de sproetjes ook donkerder zijn dan gewenst. Vervolgens ontstaan er kleine vliesachtig korstjes, deze laten na ongeveer 4 á 5 dagen los, waarna de sproetjes een stuk lichter van kleur zijn en krijg je het effect van ‘echte natuurlijke sproeten’. Na ongeveer drie tot vier weken is de huid volledig genezen.