Op zoek naar permanente make-up in Rotterdam? Een permanente make-up behandeling is een behandeling waarbij pigment onder het huidoppervlak wordt ingebracht. Dit gaat echter minder diep in de huid dan een tatoeage. Permanente make-up dient ter verfraaiing van wenkbrauwen, ogen en lippen. Deze vorm van make-up is perfect wanneer je minder tijd aan je beauty-routine wilt besteden of wanneer je bijvoorbeeld allergisch bent voor normale make-up.

Permanente make-up Rotterdam

Ik bied de volgende PMU-behandelingen aan:

  • Een eyeliner & een lashline.
  • Microblading & microshading.
  • Ombre-powder brows.
  • Lipblushing.
  • Fake freckles.

De behandelingen die ik uitvoer in mijn ruimte (in Barendrecht, net onder Rotterdam) zijn allemaal semi- permanente make-up behandelingen. Alhoewel de term ‘permanente make-up’ meestal gebruikt wordt, is het een verkorte versie van ‘semi-permanente make-up’. Dit wilt zeggen dat het uiteindelijk weer vervaagt, het resultaat na de behandeling is dus niet voor altijd net zoals bij een echte tatoeage. Dat vind ik juist een pluspunt. Dit omdat wanneer we een permanente make-up behandeling toepassen dit gebeurd op hoe het gezicht er op dat moment uitziet en wat je op dat moment mooi vindt.

Je kunt je voorstellen dat wanneer de jaren verstrijken je gezicht er anders uit gaat zien. Je wordt ouder en de conditie van je huid gaat veranderen. Je kan het misschien al wel voor je zien: Je wenkbrauwen die mooi aangezet zijn en je ogen optisch liften zien er na zo’n 5 of 10 jaar ineens heel anders uit. Als de huid van je gezicht en rondom je ogen gaat hangen, dan gaan je wenkbrauwen ook mee hangen. In plaats van het liftende effect wat het eerst gaf, zal het op dat moment juist extra negatief beïnvloeden. Vandaar dat het fijn is dat permanente make-up na een (aantal) jaar weer vervaagt.

Permanente make-up Rotterdam

Permanente make-up in mijn ruimte in Barendrecht

Je kunt mij vinden in Barendrecht. Het is net onder Rotterdam, eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg en met openbaarvervoer is het ook makkelijk te bereiken . Gratis parkeren voor de deur! Dus ben je op zoek naar permanente make-up in Rotterdam? Neem dan contact met mij op of kijk op mijn social media voor mijn werk en de ervaringen van anderen.