Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Bruidsmake-up Rotterdam

Doe wat je leuk vindt en je hoeft nooit meer een dag te werken!

Een bruidskapsel en bruidsmake-up Rotterdam

Mijn werk voelt eigenlijk helemaal niet als ‘werk’ !? Het is heel erg leuk….

Ik heb het voorrecht om mijn ‘Hair & Make-up Skills’ te mogen toepassen bij een dame die op het punt staat te trouwen!

Zij gaat een van haar mooiste momenten beleven op deze speciale dag.

Haar hele familie en alle genodigden doen hun best om er zo mooi mogelijk uit te zien op deze speciale dag…iedereen ziet er altijd prachtig uit, en ik mag mijn steentje hier aan bijdragen!

Ik beleef zo een ochtend op een roze wolk met de bruid en haar familie en vrienden

De gehele dag inclusief de proefsessie is een dag met alleen maar mooie dingen, ik vind het prachtig om hier mijn steentje aan bij te mogen dragen!

Om een idee te krijgen hoe zo een ochtend op een trouwdag en een middag tijdens de proefsessie er ongeveer uitziet wil ik jullie een stukje vertellen over een bruidskapsel en bruidsmake-up in Rotterdam aan huis.

Deze dame had mij voor een bruiloft van een familie lid gevraagd om voor haar moeder en zichzelf, het haar en make-up/visagie te laten verzorgen aan huis in Rotterdam. (Bruidsmake-up Rotterdam)

Zij was erg tevreden over het resultaat hoe ik haar had omgetoverd voor deze speciale dag!

Ongeveer een half jaar later kreeg ik een mailtje van haar, zij ging nu zelf trouwen! En was dus op zoek naar een bruidskapsel en bruidsmake-up Rotterdam(aan huis)! Dit waren zijn haar exacte woorden in de e-mail die ik ontving:

Ik vond dat je vorig jaar mijn haar en make-up geweldig had gedaan, dus zou je graaaaag willen boeken om dit nu voor mijn bruiloft te doen”

Ondanks ik ontzettend veel bruidjes mag verzorgen elk jaar is het toch altijd leuk en speciaal, als iemand je heel graag wilt boeken voor het bruidskapsel en de bruidsmake-up voor hun bruiloft!

Bruidsmake-up Rotterdam | Afspraak per e-mail

Via de e-mail hebben wij de datum voor de grote dag vast gezet en een afspraak gemaakt voor een proefsessie voor het bruidskapsel en bruidsmake-up Rotterdam.

Wij spraken af bij haar aan huis, in Rotterdam, in haar inmiddels eigen appartement.

Een proefsessie duurt ongeveer tussen de 2 en 4 uur. We beginnen meestal met het bekijken van de jurk, de sieraden, eventuele haar-accessoires en de sluier. De meeste bruiden hebben al voorbeelden van een bruidskapsel en bruidsmake-up wat ze heel mooi vinden en ook juist niet mooi vinden…

Bruidsmake-up Rotterdam

 

Nadat ik al mijn spulletjes heb klaar gezet gaan we beginnen met het bruidskapsel. We proberen verschillende kapsels uit totdat we beide (en eventueel de moeders, zussen en vriendinnen die als gezelligheid en ondersteuning erbij zijn deze ochtend of middag) verliefd zijn en 100% tevreden en zeker zijn.

Dan gaan we verder met de bruidsmake-up! Ik begin altijd heel basic, en dan bouwen we het op. Want iets meer aanzetten gaat makkelijker dan het eraf poetsen. Dan krijgen we vlekken, rode ogen etc! dus we beginnen heel rustig, de basis is vrijwel bij elke bruidsmake-up hetzelfde.

Iedere bruid wilt een egale huid maar er toch zo natuurlijk mogelijk uit blijven zien.

De ogen bij een bruidsmake-up (Rotterdam e.o)

Elk oog krijgt een andere kleur en/of manier van aanbrengen, om op deze manier zoveel mogelijk verschillende variaties te kunnen zien.

Meestal is het toch nog lastig om te kiezen want vaak staan beide kleuren erg mooi bij de bruidsmake-up. Nadat er een voorkeur is aangegeven gaan we de ogen nog oppimpen, mocht dit nodig zijn. Hierbij kan je denken aan het donkerder aan zetten van bepaalde kleuren, meer glans, meer glitter etc…

Aan de hand van de ogen kiezen we vaak de lipstick uit.

Bij deze bruidsmake-up Rotterdam was de keuze heel lastig. Alles stond haar namelijk ontzettend mooi! Wij waren met zijn tweeën deze ochtend, maar gelukkig bestaat er What’sapp en hadden we de foto’s van de verschillende voorbeelden naar haar moeder door gestuurd 😉

Zo kon ze toch nog even overleggen…

Wat je zojuist gelezen hebt, vind ik echt waanzinnig leuk om te doen! Ik vind het heel erg mooi om iemand zo mooi mogelijk te maken!

Aantal weken verder….

Dan is het zover…de dag zelf!!!!!!

De ochtend begint meestal heeeeeeel erg vroeg, zo juist ook bij deze bruid waar ik het bruidskapsel en de bruidsmake-up verzorgde in Rotterdam aan huis.

Ik had wel een kleine mazzel want haar ouders waren inmiddels verhuisd van Rotterdam naar Barendrecht. Dat is een stukje dichterbij mijn woonplaats, dus iets minder vroeg mijn bedje uit 😉

Ik woon zelf in Rhoon, maar ben wel inzetbaar in heel Nederland!

Mijn navigatie gaf aan dat ik mijn bestemming had bereikt. Overal was het nog donker, behalve waar ik moest zijn, daar zag ik licht. Een hele mooie brede straat met grote bomen aan de zijkant van de weg. Ik parkeerde mijn auto en met mijn make-up koffer, tas en trolley stak ik over. Dat maakt altijd zo’n lekker lawaai die trolley over de straat! Ik denk dan altijd…hmm dat mag vandaag! Vandaag is het een special dag 😉

Ik werd hartelijk ontvangen door de bruid, haar stiefvader en moeder, de rest van het gezin lag nog op bed.

In de slaapkamer van haar ouders gingen we van start met het bruidkapsel en de bruidsmake-up. Ze was nog erg rustig en kalm voor iemand die op het punt staat te gaan trouwen!

Bruidsmake-up Rotterdam

Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis in Rotterdam

Alles verliep eigenlijk soepel en we waren ruim op tijd klaar. Voor alle zekerheid plannen we altijd extra tijd in, je weet maar nooit 😉

Bruidsmake-up Rotterdam

Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis in Rotterdam

Ik mocht voor deze dag ook moeders weer verzorgen van een mooi kapsel en een make-up voor de bruiloft. Dit hadden we ingepland nadat de bruid was opgehaald. Dus het moment dat de bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zagen mocht ik mee maken! Yeah!

Dit is altijd een ontzettend mooi moment, zoo bijzonder! Echt kippenvel en soms…… ook een traantje 🙂

Dan krijg ik weer even het besef van wow, dit is gewoon mijn werk! Prachtig… ik zwaaide samen met de familie het bruidspaar uit en ging snel aan de slag met het kapsel en de make-up van moeder.

Bruidsmake-up Rotterdam

Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis in Rotterdam

En dan niet te vergeten: alle gastvrijheid die overal zo waanzinnig bijzonder is. Koffie, thee, champagne, ontbijtjes en allemaal lekkere dingen die mij aangeboden worden…

gelukkig ontbijt ik in de ochtend altijd…anders zou ik geen nee kunnen zeggen en veel te vaak snoepen :p

Zo ziet dus ongeveer een dag werken eruit voor mij wanneer ik een boeking heb voor een bruidskapsel en bruidsmake-up in Rotterdam (maar natuurlijk ben ik ook beschikbaar in jouw woonplaats 🙂 ).

Een paar weken na de prachtige bruiloft kreeg ik onderstaand bedankje nog opgestuurd! Super leuk!

Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis in Rotterdam

Bruidskapsel en Bruidsmake-up aan huis in Rotterdam

Wil je mij boeken voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up in Rotterdam of daar buiten? Voor de tarieven klik dan hier of klik op Prijzen bovenin. Vanaf mijn adres (Rhoon, 3162VH) zit 10 kilometer reistijd (voor zowel de proefsessie en de dag zelf) in het tarief. Hierboven geldt er een toeslag voor de reiskosten/reistijd afhankelijk van de afstand. Neem contact met mij op via dit formulier of geven even een belletje 🙂

 

Veel liefs,
signature
3 Responses
 • Esther
  maandag, mei 9, 2016

  ik ben zelf al gelukkig getrouwd 🙂 🙂 maar mijn beste vriendin gaat in september trouwen. ik ga haar zeker jou aanbevelen voor haar bruidsmake-up en bruidskapsel. Mijn vriendin woont alleen in Den-haag ik lees nergens dat je daar ook komt? Ik zal even vragen of ze je mailt in ieder geval!

  • joycevandam
   dinsdag, mei 10, 2016

   Beste Esther, lief om te lezen dat je zelf al gelukkig getrouwd bent 😉 Ik ben je vriendin graag van dienst met haar bruidsmake-up en bruidskapsel. Ze kan mij bereiken via e-mail of telefonisch. Dan kan ik controleren of ik die datum nog beschikbaar ben. Fijne dag! Liefs, Joyce

 • Evelien
  zaterdag, oktober 8, 2016

  Een bruidsmake-up of bruidskapsel in Rotterdam laten verzorgen? Neem dan echt contact op met Jocye van Dam, een echte vakvrouw, super goed, rustig en flexibel! Nogmaals bedankt Joyce!

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.