Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Product review: Arganolie haar. Golden Crystal Serum Arganolie van Imperity Professional

Een product review van arganolie haar, van Imperity Professional. De Golden Crystal Serum Arganolie. Ik heb het gebruikt en wil je hieronder mijn ervaringen met deze arganolie delen. Van www.hairandbeautyonline.com kreeg ik twee flessen arganolie voor je haar opgestuurd. Een voor mezelf om te proberen en te testen. En de ander om te verloten! Ik zal jullie eerst mijn ervaringen vertellen met deze arganolie voor je haar. De Golden Crystal Serum Argan Olie voor je haar.

Arganolie haar

Tegenwoordig is argonolie helemaal hot, iedereen heeft er wel van gehoord. Het is een natuurlijk product wat gewonnen word van de arganboom uit Marokko. Arganolie zorgt voor mooi en glanzend haar. Imperity Professional is met een arganolie op de markt gekomen. Het heet: Golden Crystal Serum Argan Olie.

Het gebruik van arganolie haar

Ik gebruikte het arganolie serum eerst op droog haar, om het product even te ruiken en aan te voelen. De arganolie ruikt erg lekker, een zomers gevoel kreeg ik ervan. Misschien ook omdat het een gele kleur heeft en er een goud zonnetje op de flacon staat.

Ik vind zelf het gebruik van een arganolie serum op droog haar niet fijn, tenzij in de zomer. Daar vind ik dit product ook heel erg geschikt voor. Mocht je naar het strand gaan, lekker de flacon in je tas bij je zonnebrand crème. Het ruikt heerlijk zomers en het heeft goede eigenschappen, arganolie biedt vooral bescherming voor je haar die je tijdens een dagje strand goed kan gebruiken. Ik vind het een heerlijk product om na het wassen en het gebruik van mijn crèmespoeling in nat haar aan te brengen. Je verdeelt een pompje argonolie haar over je hand en brengt het aan in je punten.

Daarna ga ik föhnen, en vind ik het absoluut niet vet of iets aanvoelen. Het voelt eigenlijk heerlijk aan. Ik heb ook zeker het idee alsof mijn haar meer glanst en zachter aanvoelt.

Ik vind de arganolie een fijn product om na het wassen en voor het föhnen in mijn natte haar aan te brengen wetend dat het:

 • Arganolie haar: Beschermt tegen de hitte van de föhn
 • Arganolie haar: Hydraterend werkt
 • Arganolie haar: Geeft glans (maar maakt niet vet)
 • Arganolie haar: Voorkomt gespleten haarpunten
 • Arganolie haar: Versterkt van binnenuit
 • Arganolie haar: Sluit de schubbenlaag (heel fijn wanneer je geen crèmespoeling of haarmasker hebt/wilt gebruiken)
 • Arganolie haar: Voorkomt pluizen (heel fijn voor krullenkoppies)

En buiten de punten die ik heel fijn vind zijn er nog veel meer voordelen die dit product met zich mee brengt. Hier een foto van de folder van de arganolie voor alle info.

arganolie haar

 

De arganolie is ook geschikt om het op droog haar in de punten aan te brengen voor een extra glans op je haar, tevens heel fijn om de punten extra te voeden en te versterken na het stylen en föhnen en om pluis tegen te gaan. Ik ben benieuwd of jullie al zo een soort gelijk product gebruiken? Een product die styling en verzorging in 1 aanbiedt. Wil je dit product gewoon bestellen? Dat kan natuurlijk ook, klik dan hier.

Veel liefs,
signature
7 Responses
 • Simone
  woensdag, december 10, 2014

  Super leuke actie!

 • Tineke de Jong
  donderdag, december 11, 2014

  Ik wil het graag eens uitproberen!!
  Benieuwd of mijn haar er gezonder uit gaat zien!

 • Cornella
  donderdag, december 11, 2014

  ik gebruikte arganolie op mijn gezicht, tegen rimpels

 • Cornella
  donderdag, december 11, 2014

  ik gebruikte arganolie op mijn gezicht, tegen rimpels

 • Elisa
  vrijdag, december 12, 2014

  Ik ben heel erg benieuwd hoe die argan olie op mijn haar werkt! Ik heb zelf krullen en mijn haar pluist snel. Ik heb verschillende serums gehad maar alleen een serum is zeker niet genoeg voor mijn haar.

 • Mariel
  vrijdag, december 12, 2014

  Wil al heel lang eens iets proberen wat goed is tegen het pluizerige effect wat mijn krullen/slagen soms hebben…daarnaast ook eens om in de punten te kunnen doen zodat het er allemaal niet zo droog uit ziet, maar wist nooit wat ik kon gebruiken omdat alles me zo vettig lijkt! Dus fijn dat jij het hebt getest zodat ik weet wat ik nu eens in mijn haar kan doen, zeker ook voor het fohnen!!

 • Simone
  dinsdag, december 30, 2014

  Ik gebruik dit product nu een paar weken en ik vind het echt super fijn! Ik heb eindelijk geen last meer van statische haren. Ook glanst m’n haar en voelt het super zacht aan! Ik gebruik het wel in nat haar want dat vind ik fijner. Tijdens het aanbrengen blijft er ook niet veel olie meer aan je handen zitten!

  Een heel fijn product dat ik zeker mensen zal aanraden!

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.