Wow, gefeliciteerd! Wat leuk dat je gaat trouwen! Wat mooi dat je ten huwelijk gevraagd bent! Of wellicht heb je hem zelf wel gevraagd? Hoe dan ook, je bent op de juiste pagina beland!

Aanvragen e-book Joyce van Dam

Ik heb als Hair & Make-up Artist jarenlange ervaring opgedaan tijdens- en in aanloop naar bruiloften. Ik heb ontzettend veel meegemaakt bij het verzorgen van Bruidsmake-up en het creëren van Bruidskapsels. Ik ben enkele weken voor de bruiloft soms wel zo’n 4 uur bij een bruid en hoor zo alle ins- en outs over de bruiloft en alle voorbereidingen. Daarnaast ben ik er ook op de dag zelf (meestal in de ochtend) en maak zo veel mooie momenten mee!

Gratis Bridal E-Book!

Door mijn ervaring kan ik je veel tips geven in de aanloop naar je grote dag! Daarom heb ik dit e-book geschreven. Al mijn tips & tricks die ik door je jaren heen heb verzameld zijn gebundeld in dit boek, met meer dan 30 pagina’s. Als je je gegevens op deze pagina invult, zorg ik dat je hem krijgt. Helemaal gratis en voor niets! 🙂