Op zoek naar een bruidskapsel Breda? Dan heb je op de goede website geklikt! 🙂 Ik ben Joyce van Dam. Ik werk sinds 2004 als Hair & Make-up Artist, en ik zou het geweldig vinden als ik je bruidskapsel en/of bruidsmake-up mag verzorgen in de regio Breda!

Bruidskapsel Breda

Bruidskapsel Breda

Ik werk vanuit Rotterdam als Hair & Make-up Artist en ik verzorg de Bruidsmake-up en het Bruidskapsel van bruiden. Ik doe dit vanaf 2004 en ik vind het geweldig om te doen. Mijn werk is mijn passie! Met mijn ervaring begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jou is, en ik wil net zo graag als jij dat je er prachtig uitziet op je bruiloft! En dat zeg ik niet alleen omdat dat zo leuk klinkt, ik meen het echt!

Bruidskapsel Breda

Bekijk ook eens mijn portfolio om wat van mijn werk te zien, maar op mijn social media vind je nog veel meer foto’s van mijn werk.

https://vimeo.com/189824029

Bruidskapsel Breda | Hoe gaat het in zijn werk

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit gelijk vast. Samen gaan we kijken wanneer je de proefsessie wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot ongeveer 1 week voor je bruiloft in. Probeer zo vroeg mogelijk de datum van je bruiloft vast te zetten, dit om teleurstelling te voorkomen! 🙂 Tijdens de proefsessie kom ik bij je aan huis, wel zo makkelijk!

Contact opnemen

Proefsessie Bruidskapsel Breda

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je ook prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Op de proefsessie bespreken ook je wensen voor de bruiloft zelf, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie voor je bruidskapsel/bruidsmake-up als jij tevreden bent!

Bruidskapsel Breda

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidskapsel en Bruidsmake-up verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven! Je bruiloft!

Bruidskapsel Breda

Bruidskapsel Breda | De ervaringen van anderen

Het is fijn om ook de ervaringen van anderen eens te lezen. Ik heb inmiddels al van veel dames hun Bruidskapsel en Bruidsmake-up mogen verzorgen en gelukkig krijg ik vaak lieve bedankjes! Hieronder kan je doorklikken naar ervaringen van klanten:

Bruidskapsel Amsterdam - Ga je trouwen en op zoek naar een bruidskapsel verzorgd aan huis? Ik ben je graag van dienst!

Bruidskapsel Breda | Meer informatie

Wil je meer informatie over mij, over de prijzen of over mijn beschikbaarheid? Neem dan snel contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden voor het verzorgen van je bruidskapsel in Breda en omgeving! Ik ben je graag van dienst!

Liefs, Joyce

Beschikbaarheid bruidsmake-up Breda opvragen

Bruidskapsel Breda