Op zoek naar een bruidsmake-up Breda? Dan heb je op de goede website geklikt! 🙂 Ik ben Joyce van Dam. Ik werk sinds 2004 als Hair & Make-up Artist, en ik zou het super leuk vinden als ik je bruidsmake-up en/of bruidskapsel mag verzorgen in de regio Breda!

Bruidsmake-up Breda

Bruidsmake-up Breda

Als Hair & Make-up Artist werk ik vanuit Rotterdam en verzorg ik de Bruidsmake-up en het Bruidskapsel van bruiden, ook in Breda en omstreken. Ik doe dit al vanaf 2004 en ik vind het geweldig om te doen. Mijn werk is mijn passie! Met mijn ervaring begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jou is, en ik wil net zo graag als jij dat je er prachtig uitziet op je bruiloft!

Bruidsmake-up Breda

Bekijk ook eens mijn portfolio om wat van mijn werk te zien. Op mijn social media vind je nog veel meer foto’s van mijn werk.

Bruidsmake-up Breda | Hoe gaat het in zijn werk

Als ik op je trouwdatum op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer je de proefsessie voor je bruidsmake-up en/of bruidskapsel wilt inplannen. De proefsessie plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Probeer zo vroeg mogelijk de datum van je bruiloft vast te zetten.

Contact opnemen

Bruidsmake-up Breda

Proefsessie Bruidsmake-up Breda

Op de proefsessie gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Bruidsmake-up Breda

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Bruidsmake-up Breda

Bruidsmake-up Breda | De ervaringen van anderen

Het is denk ik fijn om ook de ervaringen van anderen eens te lezen. Ik heb inmiddels al van veel dames hun Bruidsmake-up en Bruidskapsel mogen verzorgen en gelukkig krijg ik vaak lieve bedankjes! Hieronder kan je doorklikken naar ervaringen van klanten:

Bruidsmake-up Breda

Bruidsmake-up Breda | Meer informatie

Wil je meer informatie over mij, over de prijzen of over mijn beschikbaarheid? Neem dan snel contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden voor het verzorgen van je bruidsmake-up in Breda en omgeving! Ik ben je graag van dienst!

Liefs, Joyce

Beschikbaarheid bruidsmake-up Breda opvragen