Op zoek naar een bruidsmake-up Delft? Dan heb je op de goede website geklikt! 🙂 Ik ben Joyce van Dam en ik werk sinds 2004 als Hair & Make-up Artist. Ik zou het geweldig vinden als ik je bruidsmake-up en/of bruidskapsel mag verzorgen in de regio Delft!

Bruidsmake-up Delft | JVD - Hair & Make-up Artist Delft

Bruidsmake-up Delft

Als Hair & Make-up Artist werk ik vanuit Rotterdam, Rhoon en Barendrecht en verzorg ik de Bruidsmake-up en het Bruidskapsel van bruiden. En dat gelukkig naar tevredenheid van diverse opdrachtgevers! Ik doe dit al vanaf 2004 en ik vind het geweldig om te doen. Mijn werk is mijn passie! Met mijn (inmiddels 12 jaar) ervaring begrijp ik als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jou is, en ik wil net zo graag als jij dat je er prachtig uitziet op je bruiloft, jouw grote dag!

Bruidsmake-up Delft | JVD - Hair & Make-up Artist Delft

Bekijk ook eens mijn portfolio om wat van mijn werk te zien. Op mijn social media vind je nog veel meer actuele foto’s van mijn werk.

Bruidsmake-up Delft | JVD - Hair & Make-up Artist Delft

Bruidsmake-up Delft | Hoe gaat het e.e.a. in zijn werk

Als ik op je grote dag, je trouwdatum, op het gewenste tijdstip nog beschikbaar ben dan zetten we dit direct vast. Samen gaan we dan kijken wanneer we de proefsessie voor je bruidsmake-up en/of bruidskapsel kunnen inplannen. De proefsessie voor je bruidskapsel plannen we zo’n 6 weken tot 1 week voor je bruiloft afhankelijk van beide agenda’s en wensen. Probeer zo vroeg mogelijk de datum van je bruiloft vast te zetten, dit om teleurstelling te voorkomen! 🙂

Contact opnemen

Proefsessie Bruidsmake-up Delft

Op de proefsessie voor je bruidsmake-up gaan we je wensen bespreken, zal ik advies geven en gaan we kijken wat het mooist bij je past en waar je je prettig bij voelt. De proefsessie duurt gemiddeld tussen de 2-4 uur. Ook bespreken we dan de wensen op je bruiloft, qua tijdstip, locatie etc. We zijn pas klaar met de proefsessie als jij tevreden bent!

Bruidsmake-up Delft | JVD - Hair & Make-up Artist Delft

Op de bruiloft zelf ben ik er op de gewenste locatie en tijdstip en ga ik je Bruidsmake-up en Bruidskapsel verzorgen zoals besproken tijdens de proefsessie zodat jij helemaal klaar bent voor de mooiste dag van je leven!

Bruidsmake-up Delft | De ervaringen van anderen

Het is denk ik fijn om ook de ervaringen van anderen eens te lezen. Ik heb inmiddels al van veel dames hun Bruidsmake-up en Bruidskapsel mogen verzorgen en gelukkig krijg ik vaak lieve bedankjes! Hieronder kan je doorklikken naar ervaringen van klanten:

Bruidsmake-up Amsterdam | Ik ben je graag van dienst met je bruidsmake-up Amsterdam!

Bruidsmake-up Delft | Meer informatie

Wil je meer informatie over mij, over de prijzen of over mijn beschikbaarheid? Neem dan snel contact met mij op. Dan bespreken we de mogelijkheden voor het verzorgen van je bruidsmake-up in Delft en omgeving! Ik ben je graag van dienst! Neem ook eens een kijkje op mijn webshop waar ik mijn eigen make-up lijn verkoop!

Liefs, Joyce

Beschikbaarheid bruidsmake-up Delft opvragen