Op zoek naar een bruidsmake-up Den Haag? Ook in Den Haag ben ik je graag van dienst met het verzorgen van je bruidsmake-up & bruidskapsel. Het is mijn passie!

Bruidsmake-up Den Haag & Bruidsmake-up

Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je bruidsmake-up en/of bruidskapsel in Den Haag maar ik ben ook buiten Den Haag actief. Af en toe wordt ik ingehuurd door Mac Cosmetics en dat is vaak in de Bijenkorf in Den Haag. Zo ken ik Den Haag best wel een beetje en verzorg ik er ook af en toe een bruidsmake-up en/of bruidskapsel.

Bruidsmake-up Den Haag

Bruidmake-up Den Haag of Bruidsmake-up Rotterdam? Ik werk vanuit Rotterdam (ik woon er net onder, in Rhoon) en kom ook naar Den Haag op je trouwdag om je haar en make-up te verzorgen. En natuurlijk op de proefsessie! 😉

Naast het verzorgen van een bruidsmake-up in Den Haag verzorg ik ook je bruidskapsel. Heb je mijn portfolio al eens bekeken? Klik hier.

Meer informatie over een Bruidsmake-up Den Haag

Wil je meer informatie over mijn werkzaamheden als Hair & Make-up Artist, of wil je mij inschakelen voor het verzorgen van je bruidsmake-up en/of bruidskapsel? Klik dan hieronder op een link voor meer informatie of gebruik het menu bovenin de website!

Tot snel!

Ps. Like jij mijn Facebookpagina al? Klik hier.

 

-XO- Joyce