Op zoek naar Permanente make-up op Bonaire? Dan ben je op de goede website. πŸ˜‰ Op 1 juli 2019 open ik mijn salon op de Kaya Industria, schuin tegenover Rocargo en Don Andres, in het laantje van de Ikea (Le Garage).

Permanente Make-up Bonaire

Binnenkort zal ik hier alle behandelingen en de prijzen plaatsen die ik ga aanbieden. Ik gebruik de allerlaatste technieken en ben hiervoor begin 2019 naar Miami gegaan om deze te leren en te beheersen! De resultaten zijn werkelijk fantastisch! Ik kan niet wachten om mensen op Bonaire hier blij mee te gaan maken! Mocht je al een plekje in de agenda willen reserveren mail me dan even op info@joycevandam.nl. Volg me ook zeker op Instagram voor de laatste nieuwtjes!

Permanente Make-up Bonaire

Tattoo Bonaire

Ook voor vrouwelijke (kleine) tattoos kan je bij mij terecht! De eerste flash sheets zet ik binnenkort online. Dus volg zeker mijn InstagramΒ voor de laatste updates.

Permanente-Make-up-Bonaire-en-tattoo

Hier deel ik wat van mijn werk van tattoos die ik Nederland heb gezet.

Permanente-Make-up-Bonaire-en-tattoo-1

Neem gerust contact met mij op!