Ben jij een kapster/haarstyliste, make-up artist of heb jij affiniteit met haar en wil je graag je vaardigheden uitbreiden of je opsteek technieken opfrissen? Daar is deze workshop Bruidskapsels precies op ingericht! Je zal tijdens deze workshop Bruidskapsels al mijn tips, tricks en technieken leren hoe je een prachtig opgestoken kapsel kan creëren op je model.

Haarstyling Workshop voor Professionals

Het complete plaatje

Na het volgen van deze workshop zet je een stap in de goede richting om met alle zelfverzekerdheid afspraken in te plannen voor het opsteken van haar! Denk aan bruiden, daggasten van bruiloften, fotoshoots en avondjes uit! Zeker een must om als kapster of make-up artist deze technieken te beheersen. Wie wilt nu niet het complete plaatje kunnen aanbieden?

Haarstyling Workshop voor Professionals

Ervaren docent

Na jaren lang ervaring in het opsteken van kapsels en het geven van workshops haar opsteken, deel ik graag mijn kennis. En met jaren bedoel ik zeker minimaal 10 jaar, elke week, bijna elke dag; dus aardig wat ervaring 😉 Door mijn ervaring in de praktijk kan precies en duidelijk uitleggen hoe het opsteken van een kapsel in zijn werking gaat. Ik verklap je al mijn tips & tricks en zorg ervoor dat je de mooiste creaties kan maken.

Haarstyling Workshop voor Professionals

Programma Haarstyling Workshop

De tijden zijn van 10.00uur tot 16.00uur. Je start gelijk samen met je model. Na een korte voorstel ronde zullen wij starten met de workshop. Van 12.30 uur tot 13.15 uur is er lunch. Lunch, koffie en thee zijn gedurende de dag inbegrepen voor zowel jou zelf als je model. De locatie is in Barendrecht, makkelijk te bereiken zowel met de auto als openbaar vervoer.

Haarstyling Workshop voor Professionals

Wat neem je mee?

 • Model
 • Werkkit. Denk aan föhn, krultang, kam, borstel, klemmen, speldjes, stylingproducten.

De investering

De investering in je zelf of in je personeel komt op € 297,- exclusief btw.

Na afloop ontvang je een Certificaat van Joyce van Dam.

Locatie: Barendrecht, Trondheim 15 (gratis parkeren bij de Ikea, op 2 min loopafstand) Met openbaar vervoer is de locatie makkelijk te bereiken. Plan je route via 9292.nl en houd de Ikea van Barendrecht aan. Bij het uitstappen van de halte kan je via je google maps Trondheim 15 aanhouden voor de looproute van ongeveer 7 minuten.

Haarstyling Workshop voor Professionals

Workshop Bruidskapsels voor Professionals

 • Als je meerdere personen aanmeldt, dan graag de namen hier doorgeven.
 • Binnenkort zijn masterclasses & workshops online te volgen!
 • Prijs: 359,37 € Aantal:
  Als je iemand mee neemt kan je hier het aantal opgeven. Graag bij opmerkingen de voor- en achternaam doorgeven. Prijs is € 297 + 21% BTW
 • Let op: alleen betalen met iDeal is mogelijk
 • 0,00 €
  Bij het aanmelden voor een Masterclass of Workshop ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden