Ben jij een kapster/haarstyliste, schoonheidsspecialiste of heb jij affiniteit met make-up en wil je graag je vaardigheden uitbreiden of je make-up technieken opfrissen? En wellicht professioneel met deze skills aan de slag gaan. Dan is deze Workshop Bruidsmake-up zeker iets voor jou! Je zal tijdens deze workshop al mijn tips, tricks en technieken leren hoe je een complete make-up kan aanbrengen.

Visagie Workshop voor Professionals

Het complete plaatje

Na het volgen van deze workshop ben je op hoogte van allerlei technieken hoe je met make-up iemand zo mooi mogelijk kan laten lijken! Welke dame wilt nu niet op haar best eruit zien? Dit is een vaardigheid die je goed moet beheersen als je dit wilt toepassen in de praktijk. Denk aan bruiden, daggasten van bruiloften, fotoshoots en avondjes uit! Zeker een must om als kapster of schoonheidsspecialiste deze technieken te beheersen. Wie wilt nu niet het complete plaatje kunnen aanbieden?

Visagie Workshop voor Professionals

Ervaren docent

Na jaren lang ervaring in het verzorgen van de visagie voor heel veel verschillende opdrachten, bij heel veel verschillende dames en het geven van zowel privé als groepsworkshops visagie deel ik graag mijn kennis. En met jaren bedoel ik zeker minimaal 10 jaar, elke week, bijna elke dag; dus aardig wat ervaring 😉 Door al mijn ervaring welke ik in de praktijk heb mogen opdoen kan ik je verzekeren dat al mijn tips & tricks heel waardevol zullen zijn.

Visagie Workshop voor Professionals

Programma Visagie Workshop

De tijden zijn van 09.30uur tot 17.00uur. Je start gelijk samen met je model. Na een korte voorstel ronde zullen wij starten met de workshop. Van 12.30 uur tot 13.30 uur zullen wij een lunch pauze hebben. De locatie is in omgeving Rotterdam makkelijk te bereiken zowel met de auto als openbaar vervoer.

Wat neem je mee?

 • Model
 • Werkkit. Denk aan; Make-up & je make-up kwasten

Visagie Workshop voor Professionals

De investering

De investering in je zelf of in je personeel komt op € 599,- vrij van btw.

Na afloop ontvang je een Certificaat van Joyce van Dam.

 

Visagie Workshop voor Professionals

Workshop Bruidsmake-up voor Professionals

 • Als je meerdere personen aanmeldt, dan graag de namen hier doorgeven.
 • Neem contact op om te checken of de exacte datum tussen 26 juli en 9 augustus al definitief is.
 • Prijs: € 599,00 Aantal:
  Als je iemand mee neemt kan je hier het aantal opgeven. Graag bij opmerkingen de voor- en achternaam doorgeven.
 • Let op: alleen betalen met iDeal is mogelijk
 • € 0,00
  Bij het aanmelden voor een Masterclass of Workshop ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden