Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De Betovering van Mascara! Stappenplan voor het gebruik van mascara

Mascara is niet zomaar een cosmetisch product; het is een symbool van zelfexpressie en vertrouwen dat onze ogen tot leven brengt. Met zijn veelzijdigheid en kracht om onze wimpers te transformeren, biedt mascara een onmiskenbare meerwaarde in de wereld van schoonheid en make-up. Door de nadruk te leggen op onze ogen, geeft mascara ons niet alleen een verfijnde uitstraling, maar versterkt het ook ons gevoel van eigenwaarde. Het is een kleine daad van zelfzorg die een groot verschil kan maken in hoe we onszelf zien en presenteren aan de wereld. De meeste dames gaan dan ook niet de deur uit zonder mascara. Herkenbaar? 🙂  

Daarnaast is mascara een instrument van creativiteit en individualiteit. Met een scala aan formules en borsteltjes kunnen we spelen met verschillende looks, van natuurlijk tot gedurfd, en onze eigen unieke stijl tot uiting brengen. Of het nu gaat om het verlengen, krullen of volumiseren van onze wimpers, mascara biedt eindeloze mogelijkheden voor zelfexpressie. Met zoveel verschillende mascara’s zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ik wil je graag kennis laten maken met mijn nieuwe favoriete mascara.En dat is de Lash Idole van Lancome.

Het aanbrengen van deze mascara van Lancome gaat heel vloeiend. Eindelijk een mascara waarbij je een mooie volume creëert zonder dat je wimperhaartjes aan elkaar vast gaan plakken. Klik hier om de mascara te bekijken. Voor een leuke set met deze mooie mascara klik je hier.

Veel dames omschrijven mascara niet alleen als een schoonheidsproduct maar ook als een bron van empowerment, creativiteit en zelfzorg. Met zijn vermogen om onze ogen te accentueren en onze geest te verheffen, blijft mascara een essentieel onderdeel van onze dagelijkse routine. Dus laten we de volgende keer dat we de borstel oppakken, niet alleen onze wimpers verfraaien, maar ook een moment van magie en zelfexpressie omarmen. Omdat een mascara mooi aanbrengen niet voor iedereen vanzelf sprekend is heb ik hieronder een stappenplan voor het gebruik van mascara uitgeschreven.

Stappenplan mascara

Stappenplan voor het gebruik van mascara:

Stap 1: Voorbereiding

Begin met een schone en droge wimperlijn. Zorg ervoor dat er geen overtollige make-up of crèmes op de wimpers zitten om klontjes te voorkomen.

Stap 2: Kies je mascara

Kies een mascara die past bij je behoeften en voorkeuren. Overweeg factoren zoals volume, lengte, krul en waterbestendigheid. Zoals je hierboven al gelezen hebt gaat mijn voorkeur uit naar een mascara waarbij je veel volume kan creëren.

Stap 3: Krul je wimpers (optioneel)

Als je wilt, kun je een wimperkruller gebruiken om je wimpers extra krul te geven. Plaats de wimperkruller dicht bij de wimperlijn en knijp zachtjes en voorzichtig enkele seconden vast.

Stap 4: Breng de mascara aan

Haal de mascara borstel uit de huls en veeg overtollige mascara af aan de rand van de huls om klontjes te voorkomen. Begin met de bovenste wimpers. Plaats de mascara borstel zo dicht mogelijk bij de wimperlijn en beweeg de borstel in een zigzagbeweging om elke wimper te bedekken. Werk van de binnenste naar de buitenste hoek van het oog en herhaal indien nodig voor meer volume.

Stap 5: Wimpers onder het oog

Gebruik de punt van de mascara borstel of een kleinere borstel om voorzichtig mascara aan te brengen op de onderste wimpers. Wees voorzichtig om te voorkomen dat je de huid raakt.

Stap 6: Laat de mascara drogen

Laat de mascara volledig drogen voordat je andere make-up aanbrengt om te voorkomen dat het uitloopt of vlekt.

Stap 7: Optioneel: Breng een tweede laag aan

Als je meer volume of lengte wilt, kun je een tweede laag mascara aanbrengen nadat de eerste laag volledig is opgedroogd. Herhaal dezelfde techniek als bij de eerste laag. Mocht je toch wat klontjes hebben gemaakt; geen paniek. Met deze mooie wimperkam haal je de klontjes makkelijk uit je wimpers.

Stap 8: Verwijdering

Verwijder de mascara aan het einde van de dag met een milde make-up remover. Breng de remover voorzichtig aan op een wattenschijfje en veeg langs de wimpers totdat alle mascara is verwijderd.

Door deze stappen te volgen, kun je moeiteloos prachtige en gedefinieerde wimpers creëren met behulp van mascara. Experimenteer met verschillende formules en borsteltjes om de perfecte look te vinden die bij jou past!

Kortom, mascara is veel meer dan alleen een cosmetisch product; het is een krachtig instrument van zelfexpressie, empowerment en zelfzorg. Met zijn vermogen om de ogen te accentueren, de wimpers te transformeren en de geest te verheffen, blijft mascara een onmisbaar onderdeel van de schoonheidsroutine van mensen over de hele wereld. Dus de volgende keer dat je de borstel oppakt, bedenk dan dat je niet zomaar mascara aanbrengt, maar een vleugje magie op je wimpers tovert.

Liefs Joyce

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.