Wil jij ook geld verdienen met bloggen? Uit eigen ervaring wil ik je hierbij een aantal tips geven die jij kunt volgen, zodat ook jij geld kunt verdienen met bloggen.

In 2014 begon ik pas serieus met mijn Beauty & Lifestyle Blog. Ik werkte toen als Hair & Make-up Artist op bijvoorbeeld bruiloften, fotoshoots of als visagiste aan huis. Ik merkte dat ik altijd veel dezelfde vragen kreeg en ontdekte zo eigenlijk dat veel mensen wilde leren van mijn expertise en kennis.

Uiteindelijk heb ik mijn website compleet vernieuwd en dit blog opgezet. In mijn blog stop ik super veel tijd en naast dat ik graag mijn tips deel met iedereen zodat iedereen er mooi uit kan zien, vind ik het ook leuk als ik voor die tijd iets terugkrijg. Geld verdienen met bloggen dus.

Geld verdienen met bloggen, waar ben ik begonnen?

Toen ik ging bloggen wist ik nog heel erg weinig over bloggen en over gevonden worden in Google. Ook wist ik niet hoe ik nou geld kon gaan verdienen met mijn website. Ik wilde immers de tijd die ik in mijn website steek ook terug kunnen verdienen.

In mijn zoektocht naar deze informatie kwam ik in aanraking met Jacko Meijaard. Hij heeft alle informatie in 1 pakket gestopt en met zijn online video training heb ik alles geleerd wat ik nodig heb om van mijn website een succes te maken. En ik heb uiteraard ook geleerd hoe ik geld kan verdienen met mijn website.

Geld verdienen met bloggen

Mijn website, hoe genereer ik inkomsten via mijn website.

Dit stukje schrijf ik omdat ik enorm veel tijd kwijt ben geweest om uit te zoeken hoe ik uit mijn website ook het effectiefst inkomsten kon genereren. Ik ben pas in 2014 begonnen met bloggen, maar ik weet dat er mensen zijn die al jaren bloggen.

De tijd die je hierin steekt en de bezoekersaantallen die je opbouwt, wat een werk! Ik heb onwijs respect voor iedereen die zoveel leuke en waardevolle content online plaatst waar ik (en anderen) weer van kunnen leren.

Hoe lang duurt het voordat je geld kan verdienen met je website.

Voordat ik geld verdiende met mijn website heb ik een lange weg afgelegd en veel geleerd. Ik kwam in aanraking met een aantal informatieve programma’s die op het internet te vinden zijn. Die leerde mij niet echt wat ik wilde weten. Wel leerde ik van andere bloggers die ook schreven over het geld verdienen met bloggen.

Mijn tip voor jouw website

De informatieve en interactieve online videotraining van Jacko Meijaard wil ik aan iedereen aanraden die:

  • geld wilt verdienen met bloggen
  • een eigen website heeft zonder inkomsten
  • veel tijd kwijt is aan zijn website

De training heeft mij veel geleerd en ervoor gezorgd dat ik geld kon gaan verdienen met bloggen. Dus heb jij een eigen website, blog je en heb je een stijgend aantal bezoekers op je website?

Klik dan hier om direct naar de online video training te gaan, zodat ook jij geld kunt gaan verdienen met bloggen.

 

-XO- Joyce

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.