Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

5 Tips voor het dagen van een rode lippenstift!

Een klassieke rode lippenstift mag eigenlijk niet ontbreken in je make-up collectie als je het mij vraagt. Het dragen van een rode lippenstift kan zoveel doen met je uitstraling. Het kan je hele gezicht ophalen als je wat witjes bent, maar ook je saaie outfit helemaal op pimpen. Omdat het dragen van een rode lippenstift door (veel) dames als gedurfd wordt ervaren wil ik graag in dit blog  5 tips geven voor het dragen van een rode lippenstift. Lees je mee?

Rode lippenstift – Tip 1# Een koele of warme ondertoon.

Soms vragen dames aan mij of het klopt dat een rode lippenstift je tanden geler laat lijken?! Dat klopt helemaal. Maar er zit een groot verschil tussen een rode lippenstift met een warme en een koele ondertoon. Een koele ondertoon in een rode lippenstift zorgt ervoor dat je tanden witter lijken. Een rode lippenstift met een warme ondertoon zal er voor zorgen dat je tanden wat geler doen lijken. Mijn voorkeur gaat daarom altijd uit naar een rode lippenstift met een koele ondertoon. Maar juist de warme rode (herfst) tinten kan ik ook zo mooi vinden. Mocht je witte tanden hebben, dan zeker ook een aanrader om zo nu en dan een warme rode tint te dragen. 😉

Rode lippenstift – Tip 2# Lipliner.

Een rode lippenstift aanbrengen vergt wat tijd. Dit is geen kleur die je even snel aanbrengt want je ziet het gelijk als het niet mooi en egaal is aangebracht. Niets is minder mooi dan een rode lippenstift die scheef is aangebracht, hihi! Daarom is het gebruik van lipliner bij het dragen van rode lippenstift echt een must. Je tekent dan heel makkelijk de contouren van je lippen na en daarna hoef je alleen nog maar je lippen verder in te kleuren met de rode lippenstift. 

Rode lippenstift – Tip 3# Fixeren.

Fixeer je lippenstift nadat je deze hebt aangebracht. Dit zorgt er niet alleen voor dat je lippenstift langer blijft zitten maar voorkomt ook dat je rode lippenstift gelijk afgeeft als je iemand een kus geeft of een lekker kopje thee gaat drinken. Het fixeren van je lippenstift doe je heel gemakkelijk door op een tissue te happen. Yep, that’s it!

Rode lippenstift – Tip 4# Voorkom lippenstift op je tanden.

Lippenstift op je tanden!! Herkenbaar? Vast wel, en dat is heel vervelend. Zeker bij een rode kleur want dat is niet echt een bepaalde schutkleur. 😉 Na het aanbrengen van je rode lippenstift is het handig om je wijsvinger in je mond te brengen en eruit te halen. Je zal zien dat er lippenstift op je vinger zit. Hier mee haal je de lippenstift weg wat aan de binnenkant van lippen zit en daardoor kan het niet meer op je tanden komen. Super simpel maar zeker effectief. 

Rode lippenstift – Tip 5#Bijwerken.

In tegenstelling tot andere kleuren lippenstift vind ik dat een rode lippenstift wel echt bijgewerkt moet worden gedurende dag. Neem gewoon altijd je rode lip potloodje en lippenstift mee zodat je deze even bij kan werken. Als je het goed bijhoudt dan hoef je eigenlijk alleen maar je lippenstift bij te werken. Een lipliner blijft vaak wel langer mooi intact.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.