Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

DIY: Beach Hair Look!

Een Beach Hair look. Hiermee bedoel ik natuurlijk de prachtige speelse golven in je haar. Niet alleen lekker zomers maar het geeft ook een speels effect. In samenwerking met Kapperskorting mocht ik voor deze look de golventang van Babyliss Pro uit proberen en een aantal producten testen van het heerlijke merk Kevin Murphy. Lees je mee hoe ik in 4 stappen een Beach Hair Look creëer?

Beach Hair Look #Musthaves

Ik heb de volgende haarproducten samengesteld voor het creëren van Beach Hair Look:

Beach Hair Look #Stap 1

Na het wassen van mijn haar heb ik mijn haar extra goed uitgeknepen, zodat er nagenoeg geen water meer vanaf druppelt. Daarna heb ik de Staying Alive van Kevin Murphy in de punten van mijn haar gesprayd. Tijdens het sprayen heb ik met mijn andere hand, eigenlijk met mijn vingers mijn haar uitgekamd. Doordat het product je haar heerlijk verzacht zijn in een mum van tijd de klitten uit mijn haar zonder dat ik mijn haar hierdoor beschadigd. Nadat alle punten lekker zijn ingesprayd heb ik mijn handdoek nog even om mijn hoofd heen gewikkeld zodat het lekker kan intrekken en kan drogen.

Beach Hair Look #Stap 2

Na het afhalen van mijn handdoek heb ik mijn haar nog zo een 15 minuten aan de lucht laten drogen voordat ik het product ‘Ever Smooth’ van Kevin Murphy heb aangebracht. Ook dit product spray je weer in je haar, nu niet alleen in de haarpunten maar ook iets wat bij de aanzet. Dit product geeft namelijk bescherming tegen warmtebronnen. Niet alleen voor de golventang welke ik ga gebruiken, maar het beschermd ook tegen de hitte van de föhn. Voordat ik de golventang ga gebruiken heb ik namelijk eerst mijn haar goed droog geföhnd. 

Beach Hair Look #Stap 3

Nu is het tijd voor de golventang. De tang is geleverd in een mooie beschermhoes maar ook met bescherming voor je vingers. De tang kan je instellen op verschillende standen. Ik begon eerst op 180 graden. Maar al na de eerste pluk proberen, heb ik de tang toch iets hoger gezet naar 200 graden. Op deze stand zag ik namelijk binnen 1 seconde al effect. De golventang is super makkelijk in gebruik. Je pakt een pluk en begint dan bij de haaraanzet, na 1 a 2 seconde knijp je de tang iets open en breng het een stukje naar beneden en knijp je de tang weer dicht voor 1 a 2 seconde. Op deze manier ga je verder totdat je de hele pluk van boven naar beneden toe hebt gehad. En uiteraard ga je dan door naar de volgende pluk. In nog geen 15 minuten had ik mijn hele haar in de golven. 

Beach Hair Look #Stap 4 

Nadat je je haar wat heb af laten koelen, kan je wat extra volume creëren en een nog meer beachy effect creëren met de Powder Puff. Je hebt heel weinig van het product nodig voor een goed resultaat. Je brengt de poeder aan op je hoofdhuid en masseert het iets wat in. Zo creëer je bij de aanzet meer volume maar  trek je tevens de golven iets wat uit elkaar voor een natuurlijker maar ook een mat effect. Iets wat perfect past bij de Beach Hair Look.

 

That’s it! Dit waren de stappen voor het creëren van een Beach Hair Look. In nog geen 20 minuten tijd ben je ermee klaar. Wat vind je van het resultaat?

De producten shop je bij www.kapperskorting.nl 

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.