Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Make-up Look producten

Na het plaatsen van bovenstaande foto op mijn Instagram kreeg ik meerdere dm’s met de vragen over mijn make-up look. Hieronder vind je de 4 producten (op mijn foundation en oogpotlood na) van mijn make-up look.

 

Oogschaduw

De oogschaduw in de binnenkant van mijn ooghoeken is de oogschaduw van Shiseido. Kleur nummer 01 shin- shin Crystal. Klik hier om de oogschaduw te bekijken.

Mascara

Heel blij met mijn nieuwe mascara van Lancome. Ik was een tijdje helemaal verkocht aan de mascara van essence maar dit is zeker nu mijn nummer 1 favoriete mascara. Klik hier om te zien over welke mascara ik het heb.

 

Highlighter

Onder mijn wenkbrauwen en net boven mijn bovenlip heb ik de highlighter van Kylie Cosmetics aangebracht. De kleur 001 light shimmer heb ik gebruikt. Klik hier om dit product te bekijken.

 

Lipstick

Op mijn lippen draag ik de Dior Addict Stellar Shine kleur nummer 439- Diormoon. Klik hier om het product te bekijken. Een verzorgende lipstick welke echt super zacht en fijn aanvoelt.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.