Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Blush aanbrengen. Hoe breng ik een mooie blush of rouge aan?

Een mooie blush aanbrengen. Als je het goed doet kan het super mooi zijn!

Wat is een blush precies? En wanneer en waarom gebruik je het?

Een blush is in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Je hebt matte en glanzende kleuren. Ook heb je blush in poeder vorm maar ook als een crème.

Enorm veel keuze dus!

Wat kan je precies met een blush aanbrengen creëren?

Hoofdzakelijk kan je met een blush je gezicht meer kleur en vorm geven.

Als je van jezelf bleekjes ziet kan je met een blush aanbrengen je hele gezicht weer ophalen. Je ziet er gezonder, frisser en fleuriger uit!

Hetzelfde geld als je je gezicht egaal hebt gemaakt met een foundation. Hierna even een blush aanbrengen en je gezicht ophalen.

Blush aanbrengen aan de hand van de vorm van je gezicht

Hoe je het beste je blush aanbrengt, kan je bepalen aan de hand van je gezichtsvorm. Een lang gezicht kan je hierdoor iets minder lang laten lijken.

Veel gemaakte fout bij een blush aanbrengen.

Een veel gemaakte fout die ik zie, is dat je je lange gezicht nog langer laat lijken door het verkeerd aanbrengen van je blush.

Op de foto hieronder zie je waar je je blush zou moeten aanbrengen bij elke gezichtsvorm.

 

Blush aanbrengen. Hoe breng ik een mooie blush of rouge aan? Door Joyce van Dam Hair & Make-up ArtistHoe kies je de juiste kleur blush?

De juiste kleur blush kiezen is heel belangrijk. Let vooral op wat het mooiste bij je huidskleur past. Zorg dat de kleur niet te hard of juist te licht is.

Blush aanbrengen. Hoe breng ik een mooie blush of rouge aan? Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

De meeste kleuren heb je van een lichte kleur oplopend naar een donkere tint in dezelfde kleur. Zo heb je voor elke huidskleur een kleur blush in de tint die jij nodig zal hebben.

Zorg er niet alleen voor dat je blush overeenkomt bij je huidskleur maar kijk ook naar je kleur haar, en de kleur lipstick die je zal dragen. Wanneer je blush matcht bij je kleur lipstick geeft dit een super mooi en rustig effect.

Heb je nog vragen over een blush aanbrengen? Let me know in de reacties hieronder!

 

Veel liefs,
signature
3 Responses
 • lin
  maandag, maart 2, 2015

  Heel leuk uitgelegd! Die regel die ga ik onthouden, ik bracht men blush altijd maar wat in de wilde weg aan .. oeps! Thanks!

  • joycevandam
   dinsdag, maart 3, 2015

   Lin! Je moet de regel zeker onthouden 😉 Je blush moet je juist op een specifieke plek aanbrengen en niet zomaar wat doen! Ik ben blij dat het nu duidelijk voor je is en dat het goed is uitgelegd 🙂 -XO-

 • NoaLivia
  zaterdag, februari 27, 2016

  Hoi Joyce!

  Ik heb een tijd geleden m’n haar grijs/assig geverfd. Ik heb van mezelf een heel lichte huid met een rode ondertoon. M’n haarkleur staat heel mooi, maar ik heb wel moeite om m’n make up er op aan aan te passen. Wat voor blush zou ik moeten gebruiken?

  Xx

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.