Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

De (Beste) Mascara aanbrengen | 5 tips 

Bijna elke dame is toch wel bekend met mascara! Bijna iedereen gebruikt wel een mascara of heeft er in ieder geval één in huis. Eigenlijk wel een echte basis in je make-up tas. Een mascara aanbrengen kan bijna iedereen wel, maar toch zijn er een aantal tips zodat je je mascara zo mooi mogelijk kunt aanbrengen.
Lees mijn vijf tips voor het mooi aanbrengen van een mascara.

Tip 1 Een mooie mascara aanbrengen

Gebruik vooraf een wimperkruller. Als je een wimperkruller gebruikt is het handig om de seconden te tellen als je de wimperkruller op je wimpers aanzet. Zo voorkom je dat je wimpers aan de ene kant meer gekruld zijn dan aan de andere kant.

Mascara aanbrengen. De beste mascara aanbrengen - Lees mijn vijf tips

Tip 2 Een mooie mascara aanbrengen

Zorg voor voldoende product op je borstel. Draai de borstel goed rond in de huls van je mascara om voldoende product te krijgen op je borstel. Let wel op. Wanneer je ‘pompt’ met je borstel in je tube mascara krijg je lucht in je tube en hierdoor droogt je  mascara uit.

Tip 3 om een mooie mascara aan te brengen

Vergeet de bovenkant van je wimpers niet aan te zetten met je borstel. Hierdoor creëer je meer lengte en een intense zwarte look.

Mascara aanbrengen. De beste mascara aanbrengen - Lees mijn vijf tips

Tip 4 om een mooie mascara aan te brengen

Wanneer je je borstel van je mascara aanzet bij je wimpers, zorg er dan voor dat je wel wat druk uitoefent voor een mooi volume effect. Maak ook korte bewegingen van links naar rechts wanneer je je borstel langs je wimpers haalt.

Mascara aanbrengen. De beste mascara aanbrengen - Lees mijn vijf tips

Tip 5 om een mooie mascara aan te brengen

Als je wimpers nog nat zijn kan je ze nog heel mooi kammen en separeren. Vaak gebruik ik een los borsteltje of kammetje om de wimpers mooi te separeren.

De beste mascara

Als ik een mascara zou moeten kiezen als favoriet ga ik zeker voor de Mac Haute & Naughty. Deze staat voor mij zeker op nummer 1 en heb ik altijd in huis en in mijn make-up koffer.

Mascara aanbrengen. De beste mascara aanbrengen - Lees mijn vijf tips

De Haute & Naughty is een vrij ‘dramatische’ mascara, wat ik erg mooi vind. De mascara geeft volume en lengte, daar draait het om! 😉 Omdat deze mascara vrij vol is van structuur is het soms wel lastig de wimpers mooi te separeren. Het kost dus iets meer tijd om de mascara helemaal flawless aan te brengen.

Ik moet daarom zeggen dat ik altijd mijn ogen en oren open houd als het om een goede mascara gaat! Heb jij een andere favoriete mascara? Let me know!

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Karin
    zondag, januari 1, 2017

    Mascara aanbrengen blijft een probleem bij mij. Ik heb al zoveel verschillende soorten en merken geprobeerd….. Altijd ontstaan bij mij klontjes in de wimpers. Heel vervelend :-(. Is er misschien een oplossing om dat te voorkomen? Ik heb het geprobeerd met zigzaggend opbrengen en normaal. Een goede manier heb ik nog niet gevonden.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.