Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een beach look kapsel creëren in 4 stappen.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door van der Beek kappersgroothandel.

Een beach look kapsel is elke zomer eigenlijk wel een trend. Of je nu de look op een natuurlijke wijze hebt kunnen aanmeten of dat je de look zelf gecreëerd hebt, een beach look is en blijft: HOT!

Wat je deze zomer vooral ziet is een Bohemian style en dit past juist weer perfect bij een beach look! Zo kan je de Bohemian accessoires weer lekker combineren met je beach look haar!

Hoe maak je nu een beach look kapsel? Denk je dat het moeilijk is? Welnee, het is heel erg simpel. In slechts 4 stappen creëer je een geweldig beach look kapsel.

Stap 1 voor je beach look kapsel

Begin altijd op droog haar! Je haar hoef je niet eerst te wassen. Het is wel belangrijk dat het niet vet is. Als je haar wel vet is dan moet je het wassen.

Gebruik een Sea Salt Spray. Dit kan je gemakkelijk zelf maken. Je hebt het volgende hiervoor nodig: 2 kopjes heet water, 1 theelepel zeezout, 1 theelepel kokosolie en 1 theelepel haargel of conditioner. Goed schudden en mengen. Als het zee zout goed is opgelost heb je je eigen sea salt spray gemaakt!

Spray de sea salt spray in je haar. Begin bij de punten van je haar, maar ook de aanzet mag je deze keer niet overslaan.

Stap 2 voor je beach look kapsel

Als je de spray in je haar hebt aangebracht (wees niet te zuinig!) dan is het belangrijk je haar droog te föhnen. Wapper met je föhn en je handen je haar losjes droog.

Stap 3 voor je beach look kapsel

Als je haar droog is, kan je doormiddel van de krultang je haar iets speelser laten vallen.

Draai bij elke pluk alleen het bovenste gedeelte van je pluk in de krultang. Dit zorgt voor meer beweging in het haar en het geeft een echt beach look effect.

Als je niet in het bezit bent van een krultang kan je deze wave ook met een stijltang creëren.

Stap 4 voor je beach look kapsel

Als finishing touch gebruik je een goede haarlak. Deze geeft je meer stevigheid. Het liefst gebruik je een haarlak met een matte finish. Dit geeft het ultieme beach look kapsel effect.

Een beach look kapsel in 4 stappen, met 2 producten en met 2 tools! Easy as that! I love it!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door van der Beek kappersgroothandel.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.