Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Een mooi heren overhemd! Tip voor hem!

Een mooi heren overhemd, voor je (aanstaande) man of vriend kleed helemaal af. Vooral als het overhemd mooi aansluit. Het maakt een outfit helemaal af als je het mij vraagt.

Persoonlijk vind ik het een super groot verschil maken bij een man wanneer hij een overhemd draagt van goede kwaliteit en met een mooie pasvorm. Vaak dragen mannen een overhemd die veel te wijd valt, zonder enig model. Snap je wat ik bedoel? Zonde vind ik altijd!

Een mooi heren overhemd | Calvin Klein overhemden

Als je op zoek bent naar overhemden met een mooie pasvorm kijk dan eens naar Calvin Klein overhemden. Dit zijn mooie overhemden, die je heel mooi kunt gebruiken voor werk, maar zeker ook voor privé. Denk aan een leuke feestje, etentje of wanneer je daggast bent op een bruiloft, waar ik het bruidskapsel en de bruidsmake-up verzorg.

Een mooi overhemd voor heren | Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist

Een mooi heren overhemd | Welk merk heeft een mooie pasvorm en een goede kwaliteit?

Zelf vind ik de overhemden van Calvin Klein erg mooi. Zo hebben ze een goede pasvorm en ook een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Dat is ook erg belangrijk vind ik.

Zo heb je bij Hemdvoorhem.nl mooie strak getailleerde overhemden te koop, oftewel slim fit. Dat vind ik persoonlijk altijd wel heel mooi. Vooral als je man of vriend goed in shape is.

Bij heren die net ietsje minder in shape zijn om een getailleerd overhemd te dragen, of als zij zich minder prettig voelen in een strak aansluitend overhemd heb je bij Hemdvoorhem.nl een middel strak getailleerd overhemd verkrijgbaar, oftewel fitted. Sluit alsnog perfect aan maar valt net iets minder strak.

Een mooi heren overhemd | Clean & Simpel

Wat mij ook erg aanspreekt aan deze overhemden, is dat ze een mooie minimalistische uitstraling hebben. Niet te veel poespas. Love it! Gewoon een paar mooie basis kleuren en een enkele die bedrukt is met een klein motief erin. Dat kan voor de afwisseling ook nog wel eens leuk zijn.

Als je nou niet weet wat jij je geliefde wilt geven voor valentijnsdag, dan is zo’n mooi overhemd misschien wel een leuk en origineel cadeau! Met een mooi overhemd kan je je man wel blij maken denk ik. Ik die van mij wel in ieder geval!

Een mooi overhemd voor heren | Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist

Een mooi heren overhemd | Overhemd winnen!

In samenwerking met Hemdvoorhem.nl heb ik een hele leuke winactie! Ik mag een overhemd van Calvin Klein naar eigen keuze weg geven aan mijn volgers op Social Media! Cool!

Wat moet je hier voor doen? Het enige wat je moet doen is dit artikel op mijn Facebook pagina te liken en te delen. That’s all!

Als je wint, mag je zelf (of je man) in de webshop van Hemdvoorhem.nl je favoriete overhemd van Calvin Klein uitkiezen. Ga daarom alvast lekker shoppen op Hemdvoorhem.nl en laat het linkje van het overhemd, inclusief de maat naar keuze achter in een reactie onder mijn post op social media.

Eind februari maak ik de winnaar bekend op mijn Social Media! Voor welk kleur overhemd zou jij gaan? Laat je reactie hieronder achter, ik ben erg benieuwd!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.