Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Haaruitval shampoo 

Haaruitval is iets wat er bij hoort, je verliest namelijk gemiddeld zo een 50 tot 100 haren per dag. Best veel toch? Maar wel compleet normaal. Iedereen heeft dat. Het is pas een probleem als er veel meer haren uitvallen of zelfs hele plukken. Hevige haaruitval kan komen door diverse factoren. Dan is het fijn en belangrijk als je hier iets aan kunt doen. Zoals bijvoorbeeld het gebruik van een shampoo tegen haaruitval. 

Een kleine notitie van mijn kant vooraf. Ik ga hier niet in op haaruitval vanwege een chemische of medische behandeling. Mocht je naar die informatie op zoek zijn raad ik je aan dit te vragen aan een medisch expert. 

Haaruitval shampoo 1: Wat zijn de oorzaken van haaruitval?

Je haar vernieuwt zich door oude haren los te laten terwijl je er op dezelfde plaats nieuwe haren voor terug krijgt. Per persoon kan de hoeveelheid en de redenen van haaruitval natuurlijk verschillen. Denk hierbij aan de voornaamste oorzaken:

  • Haaruitval door de wisseling van seizoenen
  • Haaruitval door (een verandering van) hormonen
  • Haaruitval door een oudere leeftijd
  • Haaruitval door meer stress

Haaruitval Shampoo 2: Wat te doen tegen haaruitval?

Er zijn een aantal factoren die je kunnen helpen tegen haaruitval, of beter gezegd: haaruitval kunnen verminderen. Denk bijvoorbeeld als eerste aan je voeding. Buiten het feit dat gezond eten overal goed voor is, is het zelfs een hele belangrijke facctor om haaruitval tegen te gaan. Dat betekend dus ook dat het heel belangrijk is dat je de juiste vitamines binnen krijgt. Denk aan: Ijzer, Zink, Vitamine D, A, B, C en Biotine. Havermout staat er ook om bekend haaruitval tegen te gaan. Start elke dag met een bord havermout en je haaruitval zal binnen enkele weken flink verminderen.

Ook de juiste verzorgingsproducten kunnen je helpen om haaruitval tegen te gaan. Het gebruik van de juiste haar-verzorgings producten tegen haaruitval zal je kunnen helpen! Zo heb ik onlangs kennis mogen maken met een shampoo welke goed werkt tegen haaruitval.

Haaruitval Shampoo | Door Joyce van Dam Hair & Make=up Artist

Haaruitval Shampoo 3: Hairwonder Shampoo

De shampoo tegen haaruitval waar ik het over heb is de shampoo van het merk ‘Hairwonder’

Het is een shampoo verrijkt met meer dan acht gecertificeerde biologische ingrediënten. Verder is deze shampoo vrij van parabenen en zijn alle producten van hairwonder niet op dieren getest. Door het gebruik van deze shampoo verminder je niet alleen de hoeveelheid haaruitval aanzienlijk maar het stimuleert ook de haargroei. Het geeft je haar meer volume, stevigheid en een betere conditie. Waar je het ook leest, de recensies zijn overal overweldigend en positief. Een product wat dus echt werkt. Een shampoo tegen haaruitval: Hairwonder Anti-Hairloss shampoo. Zeker de moeite waard om te proberen dus.

Haaruitval Shampoo | Door Joyce van Dam Hair & Make=up Artist

Haaruitval Shampoo 4: Hairwonder Conditioner 

Na het gebruik van een shampoo is het fijn om een conditioner te gebruiken. Zeker wanneer je haar meer voeding verlangt. Na het gebruik van een shampoo kan ik dan ook deze aansluitende conditioner aanbevelen van hetzelfde merk: Hair Repair Cream – Leave in Conditioner. De conditioner zorgt voor extra bescherming, voor verzorging en voor prachtig glanzend haar. Het helpt je haar ook verder te herstellen. De conditioner hoeft niet te worden uitgespoeld, en verzwaard het haar gelukkig niet. Het resultaat is al na een paar keer zichtbaar.

Heb jij ook last van (extreme) haaruitval? Dan is wellicht deze shampoo en conditioner iets voor jou. Mocht je andere tips hebben wat voor jou goed werkt tegen haaruitval, laat het dan graag hieronder achter bij de reacties! Wellicht hebben andere lezers wat aan je tips!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.