Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Goodiebox test & review

Een Goodiebox zit vol beautyproducten! Het is een nieuw concept uit Denemarken waarbij je elke maand weer verrast wordt met nieuwe en unieke producten. De waarde van de producten is altijd minimaal € 65,- maar klanten betalen er maar  € 19,95 per maand voor. Ik kreeg een testbox opgestuurd van Goodiebox. Hieronder lees je mijn review over deze box en zie je wat er bij mij allemaal in zat.

Goodiebox #Wat is het idee?

Het idee om elke maand weer verrast te worden met beautyproducten komt vanuit Denemarken. In Denemarken is het concept al een groot succes. Een team van beauty-experts stellen de box elke maand weer zorgvuldig en vol met passie samen. Ze houden de nieuwste trends en alle nieuwe producten goed in de gaten. Hierdoor creëren ze de leukste boxen.

Ze houden er bijvoorbeeld ook rekening mee dat je niet elke maand steeds opnieuw bijvoorbeeld een oogschaduw krijgt, maar ze zorgen voor een mooie afwisseling in producten. De dames in Denemarken zijn al een tijd gelukkig met de Goodiebox maar sinds kort is de Goodiebox dus ook verkrijgbaar in Nederland. Het is eigenlijk alsof je elke maand een cadeautje krijgt!

Goodiebox #Thema

Wat het leuke is van de Goodiebox, is dat elke box een thema heeft, waar de producten op zijn afgestemd. Ook de seizoenen en de maanden worden als thema gebruikt in een Goodiebox.

Goodiebox review | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Goodiebox #Beautyprofiel

Wat ik ook erg leuk vind is dat je een beautyprofiel kan invullen. Zo kunnen ze je Goodiebox nog meer personaliseren. Hoe leuk is dat! 

En wanneer je een box ontvangt waarbij de producten echt niet bij je passen, dan mag je deze terug sturen en ontvang je je geld terug. Ook echt wel super! Want het zou jammer zijn als de producten echt niet bij je passen en je ze toch niet gaat gebruiken.

Goodiebox #Wat krijg je nu precies?

Wat krijg je nou precies in de box opgestuurd? Je krijgt elke maand steeds weer opnieuw een box, gevuld met circa vijf tot zeven producten die door het team van Goodiebox zijn geselecteerd. Alle producten worden vooraf door het team in Amsterdam en Kopenhagen getest, voordat ze besluiten de producten toe te voegen aan de box.

Goodiebox #Investering

Het kost je dus elke maand €19,95 euro, maar de minimale waarde in de Goodiebox is altijd minimaal € 65 euro! Kan je elke maand opzeggen? Ja, dus super fijn! Geen kleine lettertjes waarbij je ineens vast zit aan een jaarcontract of iets dergelijks. Je mag dus altijd opzeggen en als je je goodiebox opent en er écht niet blij mee bent, mag je de Goodiebox ook nog terug sturen!

Goodiebox #Water

Ik heb de Goodiebox Water ontvangen! In deze Goodiebox zaten 6 verschillende producten! Zie de foto hieronder.

Goodiebox review | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

De producten zitten in een mooie luxe doos verpakt. Op de folder die je in de Goodiebox vindt, staat vermeld wat er allemaal voor producten in zitten. Inclusief een handige en leuke omschrijving en ook wat de oorspronkelijke prijs is. Zie de foto hieronder:

Goodiebox review | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hierboven zie je dus de omschrijving van de nagellak en de vloeibare oogschaduw en hieronder foto’s van de producten.

Zoals je misschien wel zal opvallen zie je dat de producten aansluiten bij het thema; water!

Goodiebox review | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hierboven zie je de omschrijving van het haarmasker en de gloss voor de benen en hieronder de foto’s van de producten.

Een heerlijk masker voor je haar en een fantastische gouden glans voor je benen! Super!

Goodiebox review | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hierboven zie je de omschrijving van de make-up remover en de blush en hieronder de foto’s van de producten.

Wat vind je van deze Goodiebox en de producten in de box? Ik vind het super mooie producten en zeker de € 19,95 meer dan waard! Ik ben nu al nieuwsgierig naar de volgende box! Wil jij ook een Goodiebox bestellen? Klik dan hier voor meer informatie.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.