Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Trouwen op Aruba

In dit blog vertel ik je graag meer over trouwen op Aruba & ook over Bruidskapsels & Bruidsmake-up op Aruba! Trouwen met je voetjes in het parelwitte strand uitkijkend over het heldere water van de prachtige zee, wow dat is zeker magisch! Ondanks je het waarschijnlijk klein en intiem wilt vieren is het uiteraard toch net zo belangrijk voor je dat je er op je mooist uitziet deze dag. Wanneer je gaat trouwen op Aruba dan zal je hoogstwaarschijnlijkst op het strand gaan trouwen, of kies je voor een andere locatie?

Voor wat betreft bruidskleding zie je veel variërende stylen voorbij komen. Van een ‘echte’ bruidsjurk tot een simpel wit strand tuniekje. Het kan allemaal als je ervoor kiest om te trouwen op Aruba. Een bijpassend Bruidskapsel en een goed aangebrachte Bruidsmake-up is iets wat een vrouw zelden overslaat.

Trouwen op Aruba | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hair & Make-up: By me & Fotocredits: Jorge Jager Photography

Trouwen op Aruba #Bruidskapsels Aruba

Als Hair & Make-up Artist verzorg ik graag je Bruidskapsel op Aruba. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van zowel bruidskapsels als het aanbrengen van een bruidsmake-up. Wanneer je gaat trouwen op Aruba is het fijn om een ervaren Hair & Make-up Artist in te huren. Zo ben je zeker van een prachtig Bruidskapsel. Ik heb meer dan 12 jaar ervaring & passie voor mijn vak, ik verzorg dan ook met alle liefde je bruidskapsel.

Door mijn ervaring kan je ervoor kiezen om, met een gerust hart, een proefsessie over te slaan. Met een aantal voorbeelden kan ik het door jou gewenste bruidskapsel gaan creëren. Mocht je vooraf een proefsessie willen inplannen, dan kan dit ook. We kunnen dan twee dagen of de dag voor ‘de’ grote dag afspreken.

Trouwen op Aruba | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

 Hair & Make-up: By me & Fotocredits: Nicole Kolkman Photography 

Trouwen op Aruba #Proefsessie 

Wanneer je gaat trouwen op Aruba zal je waarschijnlijk niet gelijk de dag van aankomst of de volgende dag al gaan trouwen. Ondanks je wellicht een weddingplanner ingehuurd hebt, ben je toch meestal een aantal dagen eerder voor ‘de grote dag’ op het eiland om alles door te nemen en voor te bereiden. Mocht je het dus fijn vinden om een proefsessie in te plannen kunnen wij 1- of 2 dagen voor de bruiloft een proefsessie inplannen.

Tijdens een proefsessie gaan we verschillende kapsels uitproberen en uiteraard geldt hetzelfde voor wat betreft je make-up. We stoppen pas als we beide meer dan tevreden zijn. Net zoals bij het kiezen en vinden van de jurk. Ze zeggen dat je het voelt als je de jurk hebt gevonden. Dat gevoel kan je ook krijgen bij je bruidskapsel en bruidsmake-up. Don’t settle for less! 🙂

Trouwen op Aruba | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Hair & Make-up: By me & Fotocredits: De Kieviet Bruiloften

Trouwen op Aruba #Bruidsmake-up Aruba

Zoals ik al eerder aangaf verzorg ik buiten je bruidskapsel ook graag je bruidsmake-up. Na mijn ruime ervaring kan ik goed inspelen op de wensen van verschillende soorten bruiden. Immers houdt de ene bruid namelijk van een hele natuurlijke look terwijl een andere bruid liever voor een glamorous look gaat. Je bruidskapsel & bruidsmake-up moet niet alleen heel erg bij jezelf passen maar ook bij je outfit, je persoonlijkheid, de style en het thema van de dag. Het totale plaatje moet kloppen. Hierbij ben ik je graag van dienst.

 

Trouwen op Aruba #Meer informatie?

Ik probeer via mijn website en via mijn blogs zoveel mogelijk informatie te geven over een bruidskapsel en een bruidsmake-up op Aruba. Bij mij krijg je echte en persoonlijke aandacht. Ik vind het super om je van dienst te zijn, dit werk is ‘echt’ mijn passie! Wil je mijn werk eerst eens bekijken? Check dan zeker eens mijn Portfolio of lees hier wat mijn klanten zeggen over mij. Ook op Facebook & Instagram plaats ik regelmatig foto’s van mijn werk. Klik hier wanneer je meer informatie over mij wilt lezen. ?  En neem uiteraard vrijblijvend contact met mij op als je mij wilt inhuren of als je nog vragen hebt. Wellicht tot snel?

Ps. in plaats van in het casino, kan je ook geld verdienen met Daytraden. Ontdek hier hoe.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.