Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Masterclass Make-up Video

Wat leuk, mijn promo filmpje voor de Masterclass Make-up is klaar! Zoals je wellicht al eens gelezen hebt, geef ik sinds enige tijd naast Workshops Visagie op locatie, ook een Masterclass Make-up op mijn eigen locatie in Barendrecht. Daar leer ik al mijn tips & tricks in een exclusieve masterclass aan de hand van 10 stappen die ik heb geschreven. Wil je er eens bij zijn? Ik heb nieuwe data gepland staan: Aanmelden Masterclasses.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.