In 2019 worden er voorlopig geen nieuwe masterclasses & workshops meer gegeven.

 

Welkom op de pagina van de Masterclass Make-up! Op deze pagina kan je je aanmelden voor mijn Masterclass Make-up en allerlei informatie hierover lezen. Hieronder vind je het aanmeld formulier en daaronder kan je de informatie betreft mijn Masterclass Make-up lezen. Mocht je na het lezen van deze pagina nog vragen hebben, aarzel dan niet en stel je vragen vrijblijvend via info@joycevandam.nl

Masterclass Make-up door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Waar wordt de Masterclass Make-up gegeven?

De workshop wordt gegeven bij mij in de studio. Het adres is de Trondheim 9-15, 2993 LE Barendrecht. Het is schuin tegenover de IKEA Barendrecht. Gratis parkeren.

Wat ga ik leren tijdens de Masterclass, is het wel iets voor mij?

Deze masterclass make-up is gemaakt voor zowel beginnende dames als meer gevorderd. Voor dames die qua make-up niet verder komen dan een mascara maar ook voor dames die al wel meer ervaren zijn. Je blijft (te) vaak hangen in hetzelfde. Terwijl er juist zoveel mogelijk is! Misschien weet je soms niet helemaal of je het nu wel goed doet. Of heb je een fase bereikt waarin je manier van aanbrengen andere technieken vereist. Als we ouder worden heb je ook weer andere technieken en producten nodig om jezelf zo mooi, fris en jong mogelijk voor de dag te laten komen. Maar wat denk je qua producten? Tijdens de Masterclass make-up leer je hoe, wat en waar alle verschillende producten voor zijn.

Aan de hand van 10 stappen ga ik je laten zien hoe je je elke dag geweldig kunt opmaken! Daarnaast ontdek je je sterke punten te benadrukken en je minder mooie punten te verbergen met een simpele methode.

Ja, ik meld me aan voor de Masterclass Make-up

Wat gebeurt er na de aanmelding?

Je krijgt automatisch een e-mail met de bevestiging en alle informatie. Hierin vind je alle informatie over de Masterclass.

Wat zijn de kosten voor de Masterclass Make-up?

De prijs is € 69,-

Wat gebeurt er als de Masterclass vol zit?

Als een Masterclass vol zit, kan je je voor deze datum niet meer aanmelden. Als je de datum nog ziet staan is deze beschikbaar! Meld je dan ook snel aan voordat hij vol zit! Mochten er niet genoeg aanmeldingen zijn behoud ik me het recht voor de Masterclass te annuleren. Je krijgt je geld dan uiteraard direct retour.

Wie komen er naar de Masterclass Make-up?

De meeste dames komen alleen en sommigen gaan met een vriendin of familie. Het wordt een super gezellige middag, zeker ook als je zonder vriendin of familie komt! Het is meestal een gezellige groep van maximaal 12 personen. Bij grotere groepen werk ik samen met een collega Make-up Artist.

Wat zit er allemaal bij?

Een super gezellige leerzame middag, waar ik je alles ga leren over make-up op een exclusieve locatie. Dit doe ik aan de hand van mijn 10 stappen plan. Je krijgt goede koffie en thee, diverse versnaperingen, een programmaboekje, een klein cadeautje en als je de Masterclass compleet hebt doorlopen krijg je een certificaat!

Ik heb nog andere vragen.

Dat kan natuurlijk! 😉 Stuur me een e-mail: info@joycevandam.nl! Kijk voor nog meer informatie op Facebook bij het event.

Ja, ik meld me aan voor de Masterclass Make-up

Foto’s van de Masterclass Make-up!

Hieronder vind je nog een aantal foto’s van de Masterclass Make-up.