Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn Webprint ervaringen. Een foto op hout van mijn zoontje.

Benieuwd naar mijn Webprint ervaringen? Van Webprint mocht ik een foto op hout bestellen om te beoordelen. Lees verder voor mijn ervaringen met een foto op hout besteld bij Webprint.

Wat is Webprint?

Webprint is een fotoservice waar je je foto’s kunt laten afdrukken. Denk hierbij aan foto’s op canvas (saai vind ik), maar ook kan je foto’s laten printen op allemaal andere materialen. Bijvoorbeeld foto’s op aluminium, foto’s op hout, foto’s op plexiglas of foto’s als fotobehang. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Als je een foto laat afdrukken ga dan vooral eens voor een ander materiaal dan canvas, vind je ook niet?

Buiten dit soort afdrukken, kan je bij Webprint ook fotoalbums laten maken en alle andere foto producten bestellen.

Mijn ervaring met Webprint

Van mijn zoontje had ik nog een hele mooie professionele foto die ik graag eens in het groot wilde hebben. Ik heb deze foto op hout laten afdrukken. Uploaden van je foto gaat eigenlijk heel simpel. Daarna kies je welk formaat je wilt en zie je gelijk de prijs wat dit formaat kost (Webprint heeft regelmatig kortingen en aanbieden).

Je ziet ‘live’ op je scherm hoe je afdruk eruit komt te zien.

Ik bestelde de foto in 40×60 cm met white wash. Totaal kost dit € 52,95 en dan komen de verzendkosten van € 6,95 nog erbij. Totaal kost dit dus € 59,90 voor een foto op hout.

Na de bestelling krijg je uiteraard direct een bevestiging in je mailbox. Mijn bestelling deed ik op 15 maart en op 17 maart kreeg ik een e-mail dat de bestelling onderweg is via GLS inclusief T&T link. Op 18 maart had ik mijn foto op hout in huis. Netjes vind ik, 3 dagen na bestelling!

De verpakking

Netjes ingepakt, gewoon zoals het hoort. Geen bijzonderheden 😉

De foto op hout van Webprint

Mijn ervaring met de foto op hout: Cool! Dat was mijn reactie. De foto is echt super scherp gedrukt. Er komt een bepaald laagje over je foto, de white wash. Hierdoor voelt het heel zacht aan.

Webprint ervaringen - Foto op hout-4

Maar het is natuurlijk niet om te voelen, maar om op te hangen! En daarvoor is het echt heel mooi geworden. De kwaliteit van de foto is super mooi en strak afgedrukt!

Webprint ervaringen - Foto op hout-2

Puntje is dat ik het hout zelf iets dikker had verwacht. Het is wel super stevig en absoluut niet buigbaar, maar voor een wat robuustere look zou het hout iets dikker mogen. Maar daarvoor kan je beter de foto laten afdrukken op Ayous hout, dit is de luxere uitvoering en is meer dan 2x zo dik. Dat ga ik volgende keer bestellen!

Webprint ervaringen - Foto op hout-5

 

Mijn Webprint ervaringen

Deze webshop kan ik aanraden en ik ben tevreden. Heb je al eens iets besteld bij Webprint? Let me know in een reactie hieronder!

Wil je ook foto’s laten afdrukken? Klik dan hier om naar de site van Webprint te gaan.

Veel liefs,
signature
1 Response
  • Renate
    donderdag, maart 26, 2015

    gaafff! k wil er ook 1!!

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.