Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Eyeliner aanbrengen: de verschillende manier van eyeliner aanbrengen

Eyeliner aanbrengen, er zijn verschillende manieren om je eyeliner aan te zetten en iedereen heeft zo zijn eigen manier om haar eyeliner aan te brengen. Heb je mijn artikel al gelezen over eyeliner tips? Verschillende make-up waarmee je eyeliner kunt aanbrengen. 

Hoe breng ik zelf mijn eyeliner vaak aan?

Ik gebruik graag een vloeibare eyeliner voor aan de bovenkant van mijn oog. Met een eyeliner kan ik de lijn boven mijn wimper rand aanbrengen. Ik breng het wat dunner aan vanuit de binnenkant tot wat breder aan de buitenkant. Je kan de eyeliner wat verder door laten lopen naar de buitenkant zodat je een winged eyeliner creëert.

Eyeliner aanbrengen. De verschillende manieren | Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Een vloeibare eyeliner vind ik persoonlijk niet zo mooi om onder je oog aan te brengen. Hiervoor gebruik ik bijna altijd een potlood. Je potlood kan je dik, donker en van het begin tot het einde aanbrengen. Je kan ook een klein stukje aan de buitenkant aanbrengen en het dan vervagen met een kwastje of wattenstaafje naar binnen toe.

Als je de lijn helemaal aanzet zou ik de lijn alsnog iets vervagen. Dit zorgt ervoor dat de lijn mooi vloeiend overloopt.

Je kan ook met meerder kleuren werken om de lijn langs je oog aan te zetten. Vooral onder je oog kan je met verschillende kleuren mooie effecten creëren.

Met een potlood je eyeliner aanbrengen aan de bovenkant van je wimperrand.

Je kan de lijn langs je gehele wimperrand aanbrengen en dit natuurlijk weer iets vervagen. Keep on blending! 😉

Je kan ook je eyeliner lijn 3 kwart aanbrengen en dan tussen je wimpers laten stoppen. Hierna weer vervagen: zo creëer je een amandel vormig oog. . Ook de lijn onder zet je dan 3 kwart. Hierna vervaag je deze lijn.

Als je dit alleen aan de bovenkant doet, geeft het ook een mooi effect!

Op deze manier zet ik het ook vaak aan met oogschaduw, erg mooi. Je kan dat het beste je wenkbrauw kwastje gebruiken om je lijn zo mooi mogelijk aan te zetten.

Bij een eyeliner aanbrengen kan je echt lekker je creativiteit kwijt, vind je ook niet? Eigenlijk alles kan en mag. Je zet de lijn vooral lekker aan hoe jij jezelf het mooiste vindt. Eyeliner aanbrengen op die manier, die het beste bij je past!

Welk product gebruik jij meestal? En op welke manier? Andere tips over eyeliner aanbrengen? Let me know…

Ps. Als je niet goed weet wat bij je past, of je wilt eens persoonlijk advies over je make-up: hoe je die moet gebruiken en daarnaast ontdekken wat mooi bij de vorm van je gezicht past? Volg dan eens een 1 op 1 workshop visagie bij mij. Klik hier voor meer informatie.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.