Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 29-2016. Fotoverslag & Blog.

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn werkzaamheden. Zo verzorg ik in deze periode regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, bereid ik mijn Masterclass make-up voor en leer ik om te tatoeëren.

Ik kwam terug voor een heerlijke tijd op Ibiza met mijn gezinnetje. De foto’s hieronder zeggen genoeg, toch? 😉

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Maar ook weer heerlijk om aan het werk te kunnen. Dinsdag 19 juli begon ik mijn week bij Melissa. Ik had een hele leuke opdracht ingepland vandaag voor de visagie voor Melissa die een fotoshoot gepland had staan met fotografe Stella Gommans. We spraken af bij Stella thuis in hartje Amsterdam. Ze woont in een super leuk straatje en het zonnetje scheen heerlijk deze dag, dan vind ik Amsterdam toch altijd waanzinnig leuk!

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

De resultaten van de fotoshoot zijn nog niet binnen maar zodra ik die ontvangen heb deel ik ze natuurlijk met julllie.

Proefsessie Bruidskapsel

Op woensdag heb ik een leuke proefsessie gepland met Janet bij haar zus thuis. Het was een gezellige en vooral warme middag. Het tweede kapsel wat we probeerde word ‘het’ kapsel en qua make-up waren we er bij de tweede ronde ook uit. Helaas niet echt een foto die ik kan delen op dit moment, ik mag natuurlijk niet te veel verklappen 😉

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Op donderdag 21 juli om 8.00 heb ik afgesproken in Gouda om het kapsel te verzorgen voor Denise die naar een bruiloft mocht vandaag. In haar mooie mint groene jurkje deed ze open en kreeg ik van haar een heerlijk kopje thee terwijl ik mijn spulletjes klaar zette. Ze wilde een los opgestoken krullerig knotje achter met een ingevlochten visgraatvlecht aan de voorkant. So we did!

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

In de middag had ik een proefsessie gepland met Sanne voor haar bruidskapsel. Helaas kan ik hier geen foto van laten zien, ook niet van het kapsel wat het ‘niet’ word want dan verklap ik alsnog veel te veel. Dus even geduld 😉

Masterclass make-up

Op vrijdag gaf ik aan 12 dames mijn Masterclass Make-up in Rotterdam.

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Altijd heel erg leuk om te doen en heel erg veel zin in. Er gaat altijd veel voorbereiding aan vooraf! Mijn mannen hielpen mij met de op- en afbouw deze keer. Heel erg prettig aangezien ik altijd heel veel spullen mee moet sjouwen. Maar ook echt extra gezellig natuurlijk!

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Op mijn facebook kon (en kan) je een stukje Live mee kijken met de voorbereidingen van deze middag.

Mijn-week-5.-Week-29-2016.-Fotoverslag-&-Blog Mijn-week-7.-Week-29-2016.-Fotoverslag-&-Blog Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Haar & Make-up

Zaterdagochtend mocht ik voor Desiree haar kapsel en make-up verzorgen voor een bruiloft van goede vrienden van hun. Jammer genoeg heb ik helemaal geen foto’s gemaakt.

Wat ik even wil delen is dat ze echt een te schattig dochtertje hebben van 8 maanden. Jeetje een heel mooi koppie met prachtige ogen en net als haar moeder wimpers zo mooi dat wil je niet weten! En dan van die heerlijke baby armpjes en beentjes en die mooie glimlach! Hihi, ik ging helemaal vrolijk weg bij hun. Wat zo een glimlach al niet kan doen met iemand 😉

Daarna ging ik naar de Tattoo shop waar ik als leerling werk. Vandaag had ik zelf geen opdrachtje gepland maar keek ik lekker mee met Jeremy hoe hij bij Wouter, de aanstaande van mijn schoonmoeder een hele mooie tattoo aan het plaatsen is. Nog niet helemaal af maar kijk, toch wel erg mooi aan het worden!

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Ik wil jullie ook even voorstellen aan de nieuwe pup van Jeremy hihi een aardig grote meid al.

Joyce van Dam - Hair & Make-up Artist. Bruidsmake-up. Bruidskapsels. Haar & Make-up. Visagiste

Vandaag niets getekend maar tijdens mijn vakantie op ibiza heb ik deze sketch gemaakt.

Mijn-week-12.-Week-29-2016.-Fotoverslag-&-Blog

Mijn schoonzus gaf gelijk aan deze wel heel mooi te vinden en wel getatoeëerd wilde hebben. Een nieuwe opdracht dus! Yeah!

Tot volgende week.

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.