Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 30-2016. Fotoverslag & Blog.

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn werkzaamheden. Zo verzorg ik in deze periode regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, deel ik haar & make-up tips op social media en leer ik om te tatoeëren.

Mijn week begon maandag bij Eva. Ik gaf Eva een workshop visagie, erg gezellig moet ik zeggen en Eva had alles erg snel onder de knie.  Zij herkende zich precies in mijn omschrijving voor mijn workshop visagie op deze pagina. 

Op zoek naar een workshop visagie? Heb jij ook al zo veel make-up in je toilettas zitten, en blijf je steeds mooie nieuwe dingen kopen maar weet je eigenlijk niet wat je er mee aan moet? Of weet je niet welke producten je nu eigenlijk moet kopen of welke kleur nou echt bij jou past?

Vandaar dat Eva de individuele workshop visagie heeft ingepland, en met goed resultaat. Ze weet nu al haar producten goed te gebruiken en heeft haar skills lekker geoefend.

Dinsdag mocht ik weer naar de tattooshop en deze keer mocht ik mijn eigen tekening bij Sabine Tatoeëren. Yeah, hoe cool!  Dit is het resultaat!

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

In de ochtend heb ik deze bloem nog getekend, een tekening die ik zelf heel erg gaaf vind als tattoo. Gelukkig dacht Nadia hier hetzelfde over en hebben we gelijk een datum ingepland zodat ik deze bij haar mag tatoeëren. Ik kijk er nu al naar uit!

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

In de avond reed ik met mijn jongens naar mijn moeder in Den Haag om haar een verjaardagsknuffel te geven.

Het is echt een feest week want de dag er na was mijn vriend Robin jarig, en niet zomaar een verjaardag hij was 30 jaar geworden. In de avond zijn we lekker uit eten geweest en op vrijdag stond zijn feestje gepland 😉

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

Donderdag heb ik lekker vrij gehouden in verband met de voorbereidingen voor Robin z’n feestje. Op vrijdag had ik in de ochtend wel een proefsessie ingepland staan. Bij Danielle mag ik haar bruidskapsel en bruidsmake-up verzorgen. Ze woont in Vlaardingen. Het was een gezellige meiden ochtend met haar beste vriendin en moeder erbij.

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

In de avond was het tijd voor een feestje. Ik had voor deze avond een hele grote speeltuin afgehuurd met een hele leuke buitenruimte met uitzicht over de Maas en de SS Rotterdam. Als iedereen was gekomen kwamen er best veel kids, ongeveer 18 kinderen en die moeten wel iets te doen hebben. Door de vakantieperiode was de helft op vakantie maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden heerlijke (broodjes) hamburgers van Slagerij Buzink in Ridderkerk en natuurlijke wijnen van Vleck Wijnen in Utrecht! Heerlijk!

De dag erna op zaterdag ging ik op pad naar Bleiswijk voor een individueel make-up advies bij Suzanne. Super leuke middag doorgebracht met Suzanne die even moest wennen aan haar nieuwe look, maar al snel dacht, het is eigenlijk heel natuurlijk en erg mooi!

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

Als je niet gewend bent om make-up te dragen en je hebt ineens een hele complete make-up op dan is dat altijd even wennen natuurlijk. Logisch!

Zaterdag avond genoot ik van een heerlijk wijntje, goede jazz muziek en de tijd om lekker te tekenen. Zaterdag heb ik deze bloem gemaakt, past wel bij de bloem van dinsdag!

Fotoverslag JVD Haar Make-up Bruidskapsels Bruidsmake-up Rotterdam

Enjoy your day!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.