Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn week. Week 31-2016. Fotoverslag & Blog.

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn werkzaamheden. Zo verzorg ik in deze periode regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, deel ik haar & make-up tips op social media en leer ik om te tatoeëren.

Mijn maandag ochtend startte ik bij Jamey. Ik mocht haar make-up verzorgen voor vandaag. Zij ging als daggast naar een bruiloft en vond het wel leuk om een keer uit te pakken met haar make-up. Super leuk!

Proefsessie voor een bruidskapsel in Rotterdam

Daarna had ik een proefsessie voor een bruidskapsel gepland bij Billy in Rotterdam. Het was erg gezellig met haar vriendin en dochtertje erbij. Die kleine meid was mijn grote vriendin ;). Wat een schatje!

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

In de middag had ik met mijn gezin, vrienden en hun kindjes afgesproken bij de Kralingse Plas voor een BBQ feestje! We hadden veel geluk met het weer! Het was stralend zonnig, zomers weer. De kids hebben zelfs nog even een duik genomen, heerlijk genieten!

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Dinsdag was het alles behalve zomers weer. Erg jammer aangezien Jannet deze dag haar ja woord ging geven aan haar (nu inmiddels) man op het strand. Maar dat mag de pret niet drukken!

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Ze zag er fantastisch mooi uit, en had erg veel zin in de dag. Ik mocht ook de make-up van haar moeder verzorgen, zelf draagt ze nooit zoveel make-up maar ging toch voor een smokey eyes make-up, en het stond fabulous! (Wil je zelf tips voor de mooiste smokey eyes, lees dan mijn tutorial blog)

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Daarna had ik een proefsessie voor een Bruidskapsel & Bruidsmake-up in Spijkenisse bij Sandra. Haar verloofde moest ze even weg sturen aangezien hij als schilder in de regen niet aan het werk kon. Hij ging lekker op pad voor de bruiloft en zo konden wij lekker onze gang gaan. Heerlijk kletsen en tutten! 😉

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Hier een foto van een kapsel die ik zomaar even snel in elkaar had gedraaid, maar dit wordt niet ‘het’ bruidkapsel.

Tekenen

De afgelopen dagen heb ik wat verschillende dingen getekend. Mijn flash sheet die ik maakte zie je hieronder. Dit zijn tekeningen die ik heel graag zou willen tattoeren! So who wants? 😉

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Proefsessie Bruidskapsel & Bruidsmake-up

Woensdagochtend had ik een leuke proefsessie bij Saskia voor haar Bruidskapsel en Bruidsmake-up. Bij het tweede kapsel was het gelijk raak! Dat wordt hem. En de bruidsmake-up word ook prachtig weer. Over een maandje zie je de foto’s op mijn blog en op Social media. Dit is een variant van een coupe die het niet wordt.

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Donderdagochtend een bruidskapsel bij Sanne in Rotterdam

Donderdag ochtend begon ik om 7.30 bij Sanne in Rotterdam voor haar bruidskapsel. Voor haar speciale dag wilde ze graag haar haar verlengen. Vanaf schouderlengte had ze dus ineens deze mooie volle bos. Dat moest natuurlijk wel los blijven.

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Het kapsel van haar nichtje heb ik ook opgestoken, mooi gewillig haar waar je alles mee kan creëren.

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Daarna had ik een proefsessie voor een bruidskapsel en bruidsmake-up gepland bij Sandra in Dordrecht. Heel gezellig en verassend want ze dacht altijd al aan een bepaald kapsel. Dat hebben we gemaakt en stond ook prachtig, maar gaan toch voor heel iets anders, en stiekem ook veel leuker! Qua make-up houden we het basic, maar de ogen gaan zeker knallen.

Bruiloft op vrijdag

Vrijdag ochtend is de trouwdag van lieve en mooie Marlijn in Capelle aan den IJssel. Ik begon de ochtend met het kapsel en de make-up van moeders, die sinds een tijdje nu langer haar heeft, dus hier wilde ze wel iets bijzonders mee.

Daarna was Marlijn aan de beurt, de bruid. We liepen voor op schema, dus konden lekker relaxt werken.

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Haar vader was ondertussen naar de bakker geweest en had deze veel te lekkere taart meegnomen en een heerlijk bak koffie gezet!

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Zaterdag was ik in de tattooshop en mocht ik weer tatoeëren. In de ochtend was ik verschillende Fatima handjes aan het tekenen een daarvan heb ik gezet. De tattoo is nog niet af, volgende keer ga ik weer verder. Dan zie je de foto! 😉

Haar-15-Make-up-Bruidskapsels-Bruidsmake-up-Rotterdam-JVD

Enjoy your day!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.