Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Mijn werkweek. Fotoverslag & Blog van week 22 in 2017

In mijn wekelijkse blog en fotoverslag neem ik jullie mee in mijn dagelijkse werkzaamheden. Zo verzorg ik regelmatig een Bruidskapsel en Bruidsmake-up, een proefsessie hiervoor, deel ik haar & make-up tips op social media en geef ik verschillende workshops en masterclasses.

Mijn week begon met een proefsessie voor een bruidskapsel & bruidsmake-up in Zoetermeer.

We hadden bij de moeder van de aanstaande bruid afgesproken in Zoetermeer voor de proefsessie van haar bruidskapsel & bruidsmake-up. Dit is tevens het adres waar zij op ‘de’ grote dag zelf opgehaald zal worden door haar aanstaande.
Het was een gezellige en warme middag, het resultaat kan ik natuurlijk (nog) niet laten zien! 😉

Proefsessie Bruidsmake-up

Dinsdag ochtend had ik een afspraak met Sanne in Delft. Ook vandaag hebben wij voor de proefsessie bij haar ouders afgesproken omdat zij op de dag zelf ook vanaf haar ouderlijk huis zal vertrekken. De bruid is toevallig een bekende/familie van Debbie bij wie ik haar Bruidskapsel & Bruidsmake-up 27 mei heb mogen verzorgen. Van haar heb ik ook mooie professionele foto’s ontvangen, die zie je hieronder. Maar wat een leuke vrolijke dames, Sanne en haar mams! Ik krijg echt de lekkerste koffie ooit ook nog eens. Het blijkt dat moeders dus de koffie met de hand zet en zelfs de bonen met de hand maalt vooraf. Nou dat proef je dus echt wel! Een heerlijk bakje koffie met liefde gezet…

In de middag heb ik met een vriendinnetje afgesproken in een lunchroom in Delft. Wow, ze zijn winnaar van het beste broodje van Nederland maar ik heb hier een heerlijke salade met vis op! Echt een aanrader 😉

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Proefssessie Bruidskapsel & Bruidsmake-up in Dordrecht

Woensdagochtend had ik een proefsessie gepland voor een bruidskapsel en bruidsmake-up in Dordrecht! Deze dame heeft van haar zelf heel veel mooie krullen, maar had voorbeelden uitgezocht van stijlere kapsels. Ondanks dat dat haar mooi stond passen achteraf meer krullen toch beter bij haar.

Op 27 juni j.l. heb ik bij Debbie haar bruidskapsel & bruidskapsel mogen verzorgen en ook de kapsels van haar dochters. In mijn blog van vorige week heb ik al aardig wat foto’s gedeeld maar nu heb ik een alvast een paar professionele foto’s doorgestuurd gekregen, bekijk ze hieronder:

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Deze geweldige foto’s zijn gemaakt door Angie van Wat een plaatje!! Geweldig mooie foto’s toch!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Hieronder zie je een dame die op het moment van ‘de’ openingsdans van het feest in de avond aan het schilderen was.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

En dit is het resultaat! Dit vind ik zo gaaf!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

En zo origineel! Deze bruid wist precies hoe het moest!

En we zijn weer in JUNI

Donderdagochtend heb ik een aantal voorbereidingen getroffen voor de Workshop Haar Opsteken van vrijdag. Zoals boodschappen doen en het doorgeven van de namen voor de certificaten. Die worden op mooi marmeren papier gedrukt.

In de middag heb ik een afspraak in Rotterdam met de leuke Monique! Wat een energieke en leuke vrouw. Ook haar vriendin kwam een paar minuten later binnen voor de gezelligheid en natuurlijk voor haar advies! Een erg gezellige middag. Foto’s post ik op 8 juli. Dat is ‘de’ dag dat zij en haar aanstaande elkaar het ja woord zullen geven.

Vrijdag 2 juni.

Vrijdag in de ochtend ontvang ik Sietske! Sietske mailde mij een week of drie geleden met de vraag of ik 2 juni nog beschikbaar was voor het creëren van een bruidskapsel in Gouda. De dame met wie zij voor haar bruidskapsel had afgesproken kon zij helaas niet meer bereiken en was dus dringend op zoek naar vervanging. Omdat ik een Workshop Haar Opsteken gepland had staan kwam het qua tijd en reistijd enkel uit wanneer Sietske bij mij aan kantoor zou komen in Barendrecht. Dat vond zij geen probleem en nadat wij vooraf eerst een proefsessie gepland hadden kwam zij op de ochtend van 2 juni heel relaxt aanrijden. Ze straalde helemaal! Heerlijk! Zo relaxt als zij was ging zij met een nog grotere glimlach op haar gezicht bij mij weg richting huis.

Nadat Sietske weg was en ik al mijn spullen had opgeruimd kon ik alles gaan klaar zetten voor mijn Workshop Haar Opsteken. Lekkere dingen mogen natuurlijk niet ontbreken, ik vind het altijd wel leuk om er echt een feestje van te maken.

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22
Het was een gezellige middag met 6 hele verschillende dames! Super leuk!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22
Hier zie je twee voorbeelden van het resultaat wat deze dames dus ‘zelf’ hebben gemaakt! Super mooi toch?

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22Ik ben trots op alle deelneemsters.

Bruidskapsel & Bruidsmake-up in Pijnacker.

Zaterdagochtend belde ik om 9.00uur aan bij Hanneke voor het verzorgen van haar Bruidskapsel & Bruidsmake-up en het kapsel van haar hele lieve bonusdochter. Zij had zelf dit geweldige kapsel uitgekozen, hoe schattig?!

Hair & Make-up Artist Joyce van Dam | Weekblog 22

Zaterdagmiddag sprong ik samen met mijn vriend Robin en een groepje vrienden op de fiets naar een festival: The Flying Dutch! Wanneer je in Rhoon-Portland woont is het haast in je achtertuin 😉 Het was een gezellige middag en avond, hieronder een aantal foto’s !

Zondag was een heerlijke relax dag met mijn gezin en de zon. Ik hoop dat jij ook een heerlijke week en pinkster-weekend gehad hebt!

Tot volgende week!

Veel liefs,
signature

Nog geen reacties

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.