Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ontdek hoe je een extra touch kunt aanbrengen met lipliner. Een lipliner aanbrengen: alle tips. 

Bij veel mensen roept het woord lipliner een bepaald beeld op die je een tijdje geleden heel vaak zag. Slecht aangezette lipliner met hele lichte lippenstift. Weet je wat ik bedoel? Lees verder om te ontdekken hoe je een lipliner kunt aanbrengen en hoe je een extra touch kunt creëren met lipliner aanbrengen.

Lipliner heeft, als je het goed gebruikt, veel voordelen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren.

Lipliner aanbrengen – De voordelen

Je lippenstift makkelijker aan kunnen brengen.

Nadat je een lipliner hebt aangebracht kan je als het ware zo je lippen inkleuren. Kleuren binnen de lijntjes eigenlijk! 😉 Je hoeft niet meer met je lippenstift de randjes strak aan te zetten. Vooral met een matte lipstick is dit erg handig. Doordat een matte lipstick vrij stug is, is het moeilijk om daarmee strakke lijnen langs de contouren aan te zetten. Vandaar dat een lipliner aanbrengen echt een must is bij matte lippenstift.

Je lippen iets voller laten lijken met lipliner

Als je met je lipliner net iets buiten je lippen, de lipliner aanzet kan je je lippen iets groter maken. Wanneer je daarna je lippen inkleurt binnen de lijntjes zal het niet opvallen dat je ze iets groter gemaakt hebt.

Ontdek hoe je een extra touch kunt aanbrengen met lipliner. Een lipliner aanbrengen: alle tips. Door Joyce van Dam Hair & Make-up Artist

Je lippen meer contrast geven.

Wanneer je een lipliner met je lippenstift draagt, kan je je lippen er echt uit laten springen.

Doordat de lijn strak is aangezet zullen je lippen er meer uitspringen, vooral bij een lichte kleur lippenstift. Anders heb je soms het idee dat het meer overloopt met je huid en flets kan lijken.

Spelen met je kleur lippenstift.

Zelf vind ik het erg leuk om te kunnen spelen met je kleur lipstick, en een andere twist aan je kleur lipstick te kunnen geven.

Bijvoorbeeld een licht roze lippenstift met een donker rode lipliner. Zorg ervoor dat de kleur lipstick mooi met de kleur van je lipliner overloopt. Je zal zien dat dit een mooi effect geeft, en je hebt weer eens een ander tintje.

Je lipstick ‘long lasting’ maken

Als je je lippen inkleurt met je lipliner in dezelfde kleur als je lipstick zorgt het ervoor dat je kleur langer zichtbaar blijft op je lippen dan wanneer je dit niet doet.

Kleuren lipliner

Welke kleuren lipliner aanbrengen?

Die het dichtste bij de kleur van je lippenstift komt.

Dit is vooral om je lipstick makkelijk aan te kunnen brengen en net iets meer contrast te geven. Je kan eventueel ook vals spelen en niet iets buiten de randjes je lipliner aanbrengen.

Een tint donkerder dan je lippenstift om meer diepte te creëren.

Hiermee kan je net iets meer diepte en contrast geven aan je kleur lippenstift.

Een andere tint, donkerder of feller om een andere twist aan je lipstick kleur te geven.

Je kan net even een andere kleur geven aan je lipstick kleur, met een andere tint lipliner aan te brengen.  Ook creëer je hiermee diepte en een contrast. Het is wel wat moeilijker, want je moet goed op de lijn je lippenstift aanbrengen.

Als je een lipliner gaat aanbrengen houdt dan rekening met bovenstaande en creëer je een mooi effect en extra touch met je lipliner.

Enjoy!

Veel liefs,
signature
4 Responses
  • […] Er zijn nog meer redenen waarom een lipliner handig en mooi is om te gebruiken. Klik hier om mijn blog te lezen over het aanbrengen van een lipliner. […]

  • […] Om deze lippenstift te combineren met een lipliner kan je het beste kiezen voor Whirl of Nice ’n Spicy. De Velvet Teddy lippenstift in combinatie met een van deze 2 lipliners zorgen ervoor de lippen nog net iets meer kleur krijgen en meer definitie. Je kan ze stiekem iets dikker tekenen. Als je wilt weten hoe je dit het beste doet, lees dan mijn artikel over het aanbrengen van een lipliner, klik hier.  […]

  • […] dat is dan erg wennen. We kozen voor de Vino lipliner van MAC Cosmetics, dit is een wijnrode kleur lipliner en met deze lipliner kleurde wij haar gehele lip in. Vervolgens de lipstick ‘Pure Zen’ van MAC […]

  • […] Het gebruik van een lipliner zorgt er voor dat je lippen een mooie en strakke contourlijn krijgen. Met het gebruik van een lipliner kan je ook je lippen iets groter laten lijken dan ze daadwerkelijk zijn. Je tekent dan net iets buiten je lip rand je lipliner voor mooie volle en strak aangezette lippen. Lees meer over het gebruik van een lipliner in dit blog. […]

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.