Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Make-up tricks #3  Oogschaduw aanbrengen tips!

Hoe kan je ervoor zorgen  dat je oogschaduw niet vervaagt of in je plooi komt te zitten? Heb je er ook wel eens last van?  Dat je oogschaduw na een paar uurtjes helemaal verdwenen is? Frustrerend! Lees daarom mijn oogschaduw aanbrengen tips!

Oogschaduw aanbrengen.

Heel vervelend, heb je zo je best gedaan om een mooie oogmake-up te creëren en dan kijk je een tijdje later in de spiegel en denk je: waar is het gebleven?

Het lijkt erop of alle oogschaduw in je plooi is gaan zitten, herken je dat? Lees dan mijn oogschaduw aanbrengen tips om dit te voorkomen!

Op een vette huid oogschaduw aanbrengen

Wanneer je een vette huid hebt zal je sneller last hebben dat je oogschaduw gaat creasen, oftewel dat het in de lijntjes gaat zitten.

Het is niet alleen irritant maar het ziet er ook een soort van onverzorgd uit wanneer je glimmende oogleden hebt en alle oogschaduw in de plooi is gaan ophopen.

Wat kan je er tegen doen?

Het is heel belangrijk om een goede basis te gebruiken voor je oogmake-up. Denk bijvoorbeeld aan een primer.

Dit zorgt ervoor dat je oogleden vetvrij zijn en de oogschaduw daardoor op de juiste plek blijft zitten.

Ook zorgt een basisproduct voor de oogschaduw er voor dat de kleur van de oogschaduw veel intensiever aangebracht kan worden.

Paint Pot aanbrengen!

Mac Cosmetics heeft een heel mooi product om de oogschaduw long lasting te maken, een product dat ‘echt’ werkt: Paint Pot 

Oogschaduw aanbrengen tips - Paint Pot van Mac Cosmetics

Paint pot wordt omschreven als: Langhoudende, super gepigmenteerde smeuïge oogkleur die opdroogt tot een intense, levendige , parelmoeren finish. Perfecte, luchtige dekking die gemakkelijk over de oogleden glijdt zonder hard te worden. De crèmige formule kan gemengd worden met oogschaduws en liners. U kunt Paint Pot ook als basisoogschaduw voor een gladde en intense dekking van andere tinten gebruiken.

Paint Pot is te verkrijgen in veel verschillende kleuren, je kan het enkel gebruiken maar dus ook onder je oogschaduw. Je gebruikt het zowel als crème en als poeder voor een ‘basis’ oogmake-up.

Het is een onwijs smeuïg product maar absoluut niet vet, het voelt juist heel prettig aan. Nadat je je oogschaduw aan heb gebracht kan je nog steeds je oogschaduw heel mooi blenden (vervagen).

Oogschaduw aanbrengen tips - Paint Pot van Mac Cosmetics

Vaak vind ik, dat de meeste producten als basis voor je oogmake-up, de oogschaduw lijken op te zuigen. Daardoor kan je er niks meer mee doen. Dat is heel onhandig, want je oogschaduw zit na het blenden pas op z’n  mooist!

Zelf gebruik ik altijd de kleur Paint Pot: Painterly

Dit is een nude beige tint en kan onder elke kleur oogschaduw aangebracht worden. Van heel licht tot heel donker.  Het kost €22,00 maar je doet er onwijs lang mee. Je hebt er maar heel weinig van nodig om het juiste effect te krijgen. De kleur Soft Orche is ook een mooie nude tint om te gebruiken. De Painterly kleurt iets meer naar de roze kant en de Soft Orche meer naar gele kant.

Oogschaduw aanbrengen tips - Paint Pot van Mac Cosmetics

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat je oogmake-up de hele dag en avond blijft zitten gebruik dan echt de paint pot.

Je kan Mac Cosmetics gewoon online bestellen bij Douglas, ze leveren altijd binnen 24 uur en heel fijn: Gratis verzenden!

Ik ben benieuwd of je het product Paint Pot al kent en hier ervaring mee hebt? Let me know.

Veel liefs,
signature
4 Responses

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.