Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Op zoek naar een goede föhn? Lees mijn review van de Babyliss Pro Caruso 2400 watt.

Op zoek naar een goede föhn? Hieronder lees je mijn ervaringen met de Babyliss Pro Caruso 2400 watt. Wat is nou eigenlijk een goede fohn? En waar moet een goede föhn aan voldoen?

Van  Kappersgroothandel Haarwereld.nl kreeg ik een föhn toegestuurd om te testen. De föhn is van het merk Babyliss. Een bekend merk op het gebied van haarstyling. Ik heb altijd vrij goede ervaringen met producten van het merk Babyliss. Het betreft deze Babyliss föhn.

Babyliss Pro Caruso 2400 watt

Er zitten twee verschillende soorten opzet stukjes bij. De een is iets wijder en blaast de lucht wat losser uit. Met de ander blaas je de lucht gerichter omdat het opzet stukje smaller en kleiner is.

goede fohn haarwereld

De föhn heeft heel veel power en daardoor komt de lucht ook lekker hard uit de föhn. Niets is vervelender dan een föhn waarbij de lucht heel zacht en zwak word geblazen. Daardoor ben je uren aan het föhnen, heel vervelend! Vind je ook niet? Met deze föhn is je haar echt lekker snel droog. Heel fijn!

Hoe voelt de föhn aan

De föhn is absoluut niet zwaar en ligt lekker in de hand. Vaak genoeg heb ik met een fohn in mijn handen gestaan die zo ontzettend zwaar is. En als ik dan een bruidskapsel moet verzorgen is dat het niet prettig werken. En het is eigenlijk nog vervelender wanneer je de föhn voor jezelf gebruikt. Dan werk je vaak boven je hoofd of erachter, en dat is al pittig. Laat staan wanneer je een zware föhn gebruikt.

Wat ik nog een pluspunt vind aan deze Babyliss Pro Caruso is het lange snoer. Dat werkt heel prettig. Je kan gewoon voor de spiegel staan terwijl je föhn in het stopcontact zit, zelfs als het stopcontact verder weg zit. Niet altijd en overal heb je bij de spiegel een stopcontact. Dus wanneer je snoer van je föhn wat langer is, is dat op zulke momenten heel erg lekker.

Op zoek naar een goede föhn

Een goede föhn!

Heb jij ervaring met deze föhn van Babyliss of tips om te delen? Laat een reactie hieronder achter! Als je op zoek bent naar een goede föhn kan ik deze absoluut aanraden.

Veel liefs,
signature
2 Responses
 • Gabrielle
  vrijdag, september 9, 2016

  Hoi, Ik heb deze fohn van babyliss ook besteld, maar vond hem nogal keihard blazen en vrij warm, vooral als ik bij een klant er een krul in wil föhnen gaat het lastig.
  was op zoek naar recencies en hoe jij het dan doet met föhnen.
  mischien dat ik even moet wennen hoor.

  • joycevandam
   dinsdag, september 27, 2016

   Hi Gabrielle, wat vervelend voor je dat het niet gelijk wilt lukken met de fohn. Je hebt verschillende standen, wellicht kan je beginnen met de laagste stand en ook niet de wamrste stand beginnen. De fohn moet je ook geregeld van je haar afhalen zodat het even kan afkoelen. Succes.

Praat mee, of stel je vraag.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.